Ga naar de inhoud
010 - 273 24 24(24/7 bereikbaar)
Uitvaart melden
afscheidsbijeenkomst-delta-hotel-vlaardingen

Uitvaart bij Begraafplaats Crooswijk Rotterdam

Uitvaart bij Begraafplaats Crooswijk in Rotterdam

Begraafplaats Crooswijk in Rotterdam bijzondere locatie voor een uitvaart. Bij het organiseren van een uitvaart moet er in een korte tijd veel geregeld worden. Het is prettig om in deze periode iemand in te schakelen die hier veel ervaring mee heeft, kennis van zaken heeft en in staat is u te ondersteunen in het organiseren van een uitvaart die voldoet aan uw wensen. Matrice kan u daarbij helpen. Begraafplaats Crooswijk biedt vele mogelijkheden voor een mooi afscheid. Wij denken graag met u mee om de wensen van de overledene en nabestaanden mogelijk te maken. De kwaliteit van onze dienstverlening heeft onze hoogste prioriteit. Hoe groot of klein een uitvaart ook is, we zullen nooit concessies doen aan deze kwaliteit. Van Matrice mag u expertise verwachten, vindingrijkheid en ruimdenkendheid. Wij zijn pas tevreden als u met een goed gevoel kunt terugkijken. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor het organiseren van een uitvaart bij begraafplaats Crooswijk in Rotterdam.

Mogelijkheden voor een uitvaart bij Begraafplaats Crooswijk

Begraafplaats Crooswijk bestaat sinds 1832 en is daarmee de oudste gemeentelijke begraafplaats in Rotterdam. De begraafplaats is gelegen aan de Rotte en rijk aan groen, kunst en historie. Op de monumentale begraafplaats Crooswijk staat een groot aantal bijzondere monumenten waaronder vele oorlogsmonumenten. Verder beschikt deze groene locatie over een prachtige, gerestaureerde kapel waarin uitvaartdiensten gehouden kunnen worden. De kapel is verdeeld in een aula en een familiekamer waar de familie voor en/of na e dienst in alle rust samen kan zijn. De aula met serene sfeer biedt ruimte aan 80 personen: 60 zitplaatsen en ongeveer 20 staplaatsen. De aula en de familiekamer wordt gescheiden door een glazen wand met daarin tot wol vervilte doeken van de hand van kunstenares Claudy Jongstra. Dit kunstwerk, ‘Het Pad van de Vogels’, verbeeldt de reis van het aardse bestaan naar het hiernamaals. Verder zijn er voldoende technische voorzieningen aanwezig, waardoor bijvoorbeeld een livestream van de uitvaartdienst mogelijk is.

Uitvaart organiseren bij Begraafplaats Crooswijk met Matrice

Door onze jarenlange ervaring kennen wij de locaties in de wijde omgeving en weten wat er geregeld moet worden. We kunnen u ondersteunen in het organiseren van de uitvaart, op een manier dat u prettig vindt. We denken met u mee, ontzorgen waar nodig en luisteren we aandachtig naar uw wensen. Tegelijkertijd begrijpen we de emoties die er kunnen spelen tijdens deze periode. Ons doel is dat u, uw familie en uw vrienden terugkijken op een passend, mooi en waardig afscheid. Dat het precies zo is verlopen als dat u voor ogen had. Matrice is er voor u. Wij kunnen u ondersteunen bij het organiseren van een uitvaart in de Laurenskerk in Rotterdam. Voor een afspraak, advies of informatie kunt u ons altijd bereiken. Telefonisch kan dat 24 uur per dag via 010 273 2424 of u kunt een email sturen naar info@matrice.nl.
Group 53

Uitvaartverzekeringen

Ongeacht de uitvaartpolis kunt u altijd terecht bij Matrice. Wij zijn niet gebonden aan enige verzekeringsmaatschappij. Wel is het belangrijk om aan de uitvaartverzekeraar te vragen welke kosten voor een uitvaart wel of niet gedekt worden. Zeker in het geval van een naturapolis is dit van belang.
afscheidsbijeenkomst-organiseren-delta-hotel-vlaardingen-verzekeringen

Eenvoudige uitvaart

Iedere uitvaart is ‘maatwerk’ en daarom zijn er oneindig veel verschillen. Zo kan een kleine uitvaart zowel eenvoudig als luxe zijn, en dat geldt ook andersom. Een voorbeeld; een grootvader overleed in een verpleeghuis in Schiedam. De familie liet hem overbrengen naar het pand van Matrice. De familie was zo klein dat er geen rouwkaarten werden verstuurd en ze wilden graag koffie en gebak, omdat hij dit altijd zo lekker vond. In de rouwkamer van ons pand hebben ze bij zijn populierenhouten kist met een bloemstuk vol kleur koffie en gebak genuttigd, omdat hij hier altijd zo van hield. Vervolgens hebben ze hem begeleid naar het crematorium waar ze bij de deur afscheid van hen namen.

afscheidsbijeenkomst-organiseren-delta-hotel-vlaardingen-eenvoudig

Uitgebreide uitvaart

Een voorbeeld van een uitvaart waar de familie graag veel tijd reserveerde om uitgebreid afscheid te kunnen nemen met alle bekenden is die van een mevrouw die plotseling overleed, nog geen 60 jaar oud. Haar kinderen, kleinkinderen en overige familie besloten om zowel rouwkaarten te versturen als een rouwadvertentie te plaatsen. Ze werd overgebracht naar Matrice en het gezin kwam hier twee keer op bezoek, waarvan eenmaal met een groep vrienden. Ze reserveerden de aula en koffiekamer royaal voor de dag van de uitvaart, zodat ze alle tijd konden nemen die ze nodig hadden voor het afscheid. Omdat er veel mensen langskwamen en ze graag gastvrij wilden zijn naar hen toe, begrepen ze dat de kosten voor de consumpties aan de hoge kant zouden zijn.

Afscheidsbijeenkomst organiseren bij Delta Hotel Vlaardingen
afscheidsbijeenkomst-organiseren-delta-hotel-vlaardingen-uitgebreid
vw-busje2

In de moeilijke tijd zo kort na het overlijden van mijn moeder was de begeleiding en de ceremonie een regelrechte verademing en ontzorging van de bovenste plank. Iedereen kijkt terug op een zeer persoonlijk en vooral waardig afscheid welk geheel v… Rik de Haas

Contact opnemen?

Neem gerust contact met ons op als je vragen of extra informatie nodig hebt. Wij staan 24/7 voor je klaar en zijn altijd telefonisch bereikbaar. Daarnaast is het ook mogelijk om het contactformulier te gebruiken. Ons streven is om op de vragen via het contactformulier binnen één werkdag te beantwoorden.

010 – 273 24 24(24/7 bereikbaar)
info@matrice.nl
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.