Ga naar de inhoud
010 - 273 24 24(24/7 bereikbaar)
Uitvaart melden
matrice-schiedam-foto

Matrice Schiedam

Bij Matrice Schiedam voelt je je direct welkom dankzij de open- en prettige omgeving van ons pand. Daarnaast beschikt de locatie Schiedam over een prachtige binnentuin die privacy biedt en een plek om na te praten.

Welkom bij Matrice Schiedam

We vinden het fijn als jij je, direct al bij aankomst bij Matrice Schiedam, welkom voelt bij ons. Het klinkerpaadje, de bankjes, de pergola, ze leiden je op een prettige manier naar binnen. De lange glazen wand aan de voorzijde straalt openheid uit, en op de ramen staan de visie van Matrice in woorden en zinnen uitgebeeld. En hoe mooi kan het zijn om samen met familie en vrienden degene van wie je hield, uit te dragen over dit pad, met eigen muziek op de achtergrond.

 

Ingericht voor u

Samen met u kijken we graag hoe we de aula zó kunnen inrichten op de dag van de uitvaart dat u zich er op uw gemak zult voelen. Op die dag kunt u natuurlijk alle faciliteiten gebruiken die helpen om de bijeenkomst àf te maken: een prachtige geluidsinstallatie, mogelijkheden om foto’s of filmpjes te tonen, een piano, stoelen in een ‘theateropstelling’ of liever in een ongedwongen huiskameropstelling, een volledig palet aan hapjes en drankjes.

Faciliteiten Matrice Schiedam

24-uurs kamers
Aula
De binnentuin
Arrangementen
Na een heel leven samen is het logisch dat afscheid nemen tijd vraagt. Misschien zou je dat het liefst thuis willen, zodat je nog veel bij hem of haar kan zijn. Maar kan dat om praktische of emotionele redenen niet. De 24-uurs kamers kunnen dan een fijn alternatief zijn, als verlengstuk van jouw eigen huis. Je krijgt een eigen sleutel van deze kamer, zodat je op bezoek kunt komen zo vaak en zo lang als nodig, met wie je wilt, op welk moment van de dag dan ook. Met eigen bloemen, foto’s, muziek, schilderij, eigen plaidje, glaasje wijn of kopje koffie, kan in deze kamer een eigen sfeer worden gecreëerd. De sfeer die jou het best in staat stelt om in deze dagen afscheid te nemen.
familiekamers-matrice-uitvaartbegeleiding
De aula is een sfeervolle, maar ook juist neutrale ruimte waarin ongeveer 50 mensen ontvangen kunnen worden. De prettige sfeer dringt zich niet op en kan daardoor eenvoudig aangepast worden naar wat passend is bij de overledene en de afscheidsdienst.

Ook is het meubulair zo gekozen dat vrijwel iedere denkbare indeling mogelijk is. Iedereen om de overledene heen of strak in rijen en alles wat daar tussen zit. Alles is mogelijk. Licht, geluid en techniek… Deze zaal biedt alle mogelijkheden voor beeld en presentatie, audio en live muziek en internet streaming. Zo kan het afscheid op afstand mee beleefd worden of juist toch aanwezig zijn in de zaal.
aula-groot-matrice-vlaardingen
U kunt uiteraard onze intieme binnentuin gebruiken. Bomen, bankjes, geen inkijk. Hoe fijn is het om hier buiten samen met de familie en vrienden in ontspannen sfeer na te praten over het leven van de overledene. Met een kop koffie of een glas wijn, samen midden in het leven.
binnentuin-matrice-uitvaartbegeleiding
Eten en drinken zegt veel over mensen. Juist daarom zoeken wij de juiste cateraar uit ons netwerk om bij het afscheid de juiste toon te treffen. Matrice Uitvaartbegeleiding heeft voldoende mogelijkheden binnen de aanwezige faciliteiten. Zo wordt de uitvaart precies zoals u het in gedachten had.

Van broodjes tot Javaans, van een wijntje tot een favoriete whisky. Eigenlijk is alles mogelijk. Vraag vooral naar de mogelijkheden.
inspiratie-uitvaart-matrice-1-aspect-ratio-939-683

In de moeilijke tijd zo kort na het overlijden van mijn moeder was de begeleiding en de ceremonie een regelrechte verademing en ontzorging van de bovenste plank. Iedereen kijkt terug op een zeer persoonlijk en vooral waardig afscheid welk geheel v… Rik de Haas

Contact opnemen?

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of extra informatie nodig heeft. Wij staan 24/7 voor je klaar en we zijn altijd telefonisch bereikbaar. Daarnaast is het ook mogelijk om het contactformulier te gebruiken. Ons streven is om op de vragen die via dit formulier worden gesteld, binnen één werkdag te reageren.

010 – 273 24 24(24/7 bereikbaar)
info@matrice.nl
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.