Ga naar de inhoud
010 - 273 24 24(24/7 bereikbaar)
Uitvaart melden
image00004-1-scaled-aspect-ratio-1997-1352

Over ons

Bij Matrice heeft de kwaliteit de hoogste prioriteit. Hoe groot of klein een uitvaart ook is, we zullen hier nooit concessies aan doen. Van Matrice mag je expertise, vindingrijk- en ruimdenkendheid verwachten. Wij zijn pas tevreden als er met een goed gevoel terug gekeken kan worden op een mooi en waardig afscheid.

Matrice uitvaartbegeleiding

Ruim 26 jaar geleden startte Helen Teunissen haar uitvaartonderneming Matrice. In deze jaren heeft zij een prachtig bedrijf opgebouwd, waarin bij een overlijden altijd het belang van de familie en vrienden voorop staat.

Mijn naam is Christian van der Gaag. Ik werk als algemeen directeur bij Matrice en mag mijzelf de trotse eigenaar noemen van dit bijzondere bedrijf met uitvaartcentra in Vlaardingen en Schiedam.

Het was mijn schoonmoeder Sophie die mij wees op werken in de uitvaartbranche. Zij vroeg mij: “Is dat niets voor jou?” Eigenlijk is voor mij alles begonnen met deze woorden. Het was een startschot voor de keuze van een nieuw pad in mijn leven en een totaal nieuwe carrière voor mij toen ik begon als uitvaartbegeleider in dit mooie, dankbare vak.

Ook ik ben, net als Helen, een aantal jaar geleden mijn eigen uitvaartonderneming gestart. Dit deed ik vanuit deze zelfde gedachte: de nabestaanden centraal stellen, zodat zij achteraf terug kunnen kijken op een mooi, intiem en passend afscheid. Uitvaarten verzorgen waarbij ieder van de nabestaanden achteraf kan zeggen: “Ik voelde me echt gehoord en gezien”.

Dit is ook écht de werkwijze van Matrice. Deze manier van werken zit in alle vezels van ons bedrijf en het fantastische team van ervaren en betrokken medewerkers.

 

Group 53

Expertise

Met 26 jaar ervaring weten wij wat er geregeld moet worden bij het verzorgen van een waardig afscheid. We ondersteunen je op een manier die jij prettig vindt en begrijpen de emoties die bij jou en je familie kunnen spelen tijdens deze periode.

Vindingrijkheid

Samen gaan we op zoek naar een passende invulling van de uitvaart die past bij jou en jouw dierbaren. We denken met je mee, schetsen mogelijke scenario’s en zijn eerlijk en transparant. De kwaliteit van onze dienstverlening heeft onze hoogste prioriteit.

Ruimdenkendheid

Bij Matrice kun je ervoor kiezen om de gehele uitvaart uit handen te geven als je dat prettig vindt, maar we geven ook de ruimte om dingen zelf aan te pakken naar jouw persoonlijke wensen en voorkeuren. We hebben respect voor iedere vorm van invulling van de uitvaart.

Maak kennis met het team

Anneke de Graaff

Uitvaartbegeleidster

Anneke van der Heijden

Uitvaartbegeleidster

Annemiek van Uden

Secretaresse

Annemieke Storm

Uitvaartbegeleidster

Astrid Schutt

Algemeen begeleidster / Gastvrouw

Christian van der Gaag

Directeur

Danielle Roeters

Algemeen begeleidster / Rechterhand

Diane van der Ster

Algemeen begeleidster / Rechterhand

Dick Küster-Schutte

Algemeen begeleider / Rechterhand

Eline van der Meer

Gastvrouw

Elsenoor Meijer

Uitvaartbegeleidster

Esther Rosenthal

Uitvaartbegeleidster

Guido Arnold

ICT-er

Ingrid van Winden

Gastvrouw

Iris van Klaveren

Algemeen begeleidster / Rechterhand

Jeanet Maan

Gastvrouw

Jorijn Kooij

Operationeel Manager

Joke Grootscholte

Uitvaartbegeleidster

Natasja Westerveld

Secretaresse / Gastvrouw

Rachel Zevenbergen

Uitvaartbegeleidster

Rieke Maarleveld

Secretaresse

Roos Zohar

Uitvaartbegeleidster

Sally van Meegendenburg

Uitvaartbegeleidster

Sjan Meurer

Uitvaartbegeleidster

Stanja Datema

Algemeen begeleidster

Suze Graveland

Gastvrouw

Yo Taal

Algemeen begeleidster / Gastvrouw

Yvette Suurenbroek

Uitvaartbegeleidster
vw-busje2

In de moeilijke tijd zo kort na het overlijden van mijn moeder was de begeleiding en de ceremonie een regelrechte verademing en ontzorging van de bovenste plank. Iedereen kijkt terug op een zeer persoonlijk en vooral waardig afscheid welk geheel v… Rik de Haas

De optie om het afscheid te houden bij Matrice was voor ons nieuw. We zijn erg blij dat we hiervoor gekozen hebben. Het voelde heel persoonlijk en de sfeer was ongedwongen. Veel mensen waren onder de indruk.

Familie B.

Het is ‘the day after’. We willen jullie bedanken voor de perfecte samenwerking en meedenken. Wij kijken terug op een heel mooi afscheid in precies de goede ambiance en losheid in combinatie met wat ritueel; in beperkte kring was het voor ons alle… Familie de Jong

De uitvaart van mijn moeder was TOP verzorgd en uitgevoerd zoals met jou besproken. Namens ons allemaal wil ook ik jou hartelijk danken voor de wijze waarop jullie dit mogelijk hebben gemaakt. Wij zullen Matrice positief uitdragen aan derden.

Familie Ooms

We hebben ervaren dat we in vrijheid onze moeder konden verzorgen, en zo nodig hulp kregen. We hebben in alle rust afscheid kunnen nemen met elkaar, wat ook door de klein- en achterkleinkinderen als zeer positief werd ervaren.

Familie Otten

De uitvaartbegeleidster leefde zich goed in hoe de overledene qua karakter en levenswijze was geweest. In de wirwar van onze emoties hebben we veel advies en begeleiding gehad rond alle mogelijkheden. Tot in detail werd het uitgevoerd zoals we bes… Familie Ouwerkerk

We kregen een heel goed gevoel toen we zagen hoe moeder was verzorgd. Het werd een prachtige, zinnige begeleiding, in werkelijk alles. Wat een goed team bij de uitvaart. We vinden Matrice een absolute aanrader!

Familie Rijsdam

Het voelde alsof het team de hele week in dienst was van ons. Maatwerk optima forma. Het klopte van begin tot einde. Chapeau!

Familie van der Vorm

Matrice heeft alles perfect geregeld, Saskia Klein voelde goed aan wat wij wilden voor onze moeder, namelijk kleinschalig en privé. Zo hebben wij in alle rust afscheid kunnen nemen van haar.

Gomez Diego

You did an excellent job of live streaming the life celebration of my brother in June 2020. My sister and I were able to feel very much a part of the day here in America. Heerlijk, bedankt!

Ineke en Joanne

Ternauwernood bekomen van de schok die ons als nabestaanden trof na het verscheiden en zodoende vinden van haar langverbeide vredige rust van en voor onze geliefde moeder, oma ‘Nicky’, tante, en vriendin Coby Kerklaan-de Vringer, konde… Jack Kerklaan

Vanmiddag hebben we het afscheid van mijn moeder geëvalueerd. Dat klinkt raar. Toch was het goed om te doen. De begeleidster van Matrice kwam langs, en mijn nichtje Natascha was er bij. We hebben alles nog eens nagelopen en de vele positieve react… Jolie Hakkert

Dat ik recent met de dames van Matrice te maken kreeg, was niet de eerste keer. De eerste keer was de keuze voor Matrice min-of-meer toeval. Recent was de keuze voor Matrice een bewuste keuze, op basis van een eerdere zeer goede ervaring. Deze laa… Manon de Bie

De begeleiding van de dames van Matrice, zowel bij het voorgesprek als na het overlijden van mijn man Piet, was heel betrokken en waardevol. De bijeenkomst na de ceremonie was zo informeel als ik het wilde. En ik kan iedereen aanraden een fotorepo… Marianne Rijken

Wij willen hierbij graag het team van Matrice en met name Saskia Klein heel erg bedanken voor de begeleiding bij de uitvaart van mijn man Peter. Wij wisten niet dat een uitvaart op deze manier mogelijk was en moesten niet denken aan zo n kille kal… Thea en Toine van der Noord

Bij het eerste gesprek ontstond er al snel het “wij” gevoel en dat was voor ons een pré. De korte lijntjes met de dames van Matrice voelde al snel vertrouwd. Het was onze dag en de medewerkers gingen op tussen de gasten. Soms was even oogcontact a… Roger Teunisse

Vanaf de eerste minuut nog in het ziekenhuis vlak na het overlijden van mijn vrouw word je zo goed opgevangen en begeleid , dat geeft zoveel vertrouwen en rust. Er werd volop meegedacht en vooral meegeleefd. De uitvaart is tot in de puntjes verzor… Patrick van Stein

Locaties

Een prettige omgeving is één van de meest belangrijke elementen tijdens een uitvaart en de dagen daarvoor. Wij vinden het belangrijk dat ook het opbaren van de overledene plaatsvindt waar jij je fijn voelt.

 

010 – 273 24 24(24/7 bereikbaar)

Schiedam

Prins Bernhardlaan 121
3116 HH Schiedam

Bekijk locatie

Vlaardingen

Over de Dammen 4
3136 KA Vlaardingen

Bekijk locatie