Ga naar de inhoud
010 - 273 24 24(24/7 bereikbaar)
Uitvaart melden
afscheidsbijeenkomst-delta-hotel-vlaardingen

Uitvaart begraafplaats en crematorium Hofwijk Rotterdam

Uitvaart begraafplaats en crematorium Hofwijk Rotterdam

Een uitvaart organiseren is een aaneenschakeling van keuzes. Één van die keuzes is het kiezen van de juiste locatie. Begraafplaats en crematorium Hofwijk in Rotterdam is een warme, moderne plek voor een uitvaart op maat. U kunt de uitvaart geheel organiseren naar uw wensen. Matrice kan u daarbij helpen. Bij ons staat een persoonlijke aanpak en aandacht voor de wensen van de overledene en nabestaanden voorop. Wij willen u ondersteunen in het verzorgen van een mooi en passend afscheid. Een goede uitvaart is een belangrijk begin in het proces van rouw. Voor ieder mens, iedere sfeer en ieder budget. Dat begrijpen wij als geen ander. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor het organiseren van een uitvaart bij begraafplaats en crematorium Hofwijk in Rotterdam

Mogelijkheden voor een uitvaart bij Hofwijk Rotterdam

Hofwijk is het enige gemeentelijke crematorium van Rotterdam en het staat op de gemeentelijke begraafplaats met dezelfde naam. Begraafplaats en crematorium Hofwijk ligt in een landelijke omgeving aan de Delftse Schie in een mooi aangelegd park, waarbij u vanuit het gebouw uitkijkt op een fraaie waterpartij met fontein. Het gebouw zelf heeft een modern, open en rustgevend ontwerp. De locatie biedt vele mogelijkheden voor een passend afscheid, voor zowel kleine als grote groepen. Hofwijk heeft twee sfeervolle aula’s. De grote aula heeft 150 zitplaatsen en ongeveer 100 staanplaatsen. De kleine aula heeft 70 zitplaatsen en ongeveer 30 staplaatsen. Beide aula’s hebben een eigen, ruime familiekamer waar de familie apart wordt ontvangen en voor de uitvaart in alle rust kan samenzijn. Daarnaast biedt De Witte Kapel een afscheidsmogelijkheid in een intieme, huiselijke sfeer. Bovendien heeft Hofwijk drie condoleanceruimtes om na de dienst bij te praten.

Uitvaart begraafplaats en crematorium Hofwijk organiseren met Matrice

Door onze jarenlange ervaring kennen wij de locaties in de wijde omgeving en weten wat er geregeld moet worden. We kunnen u ondersteunen in het organiseren van de uitvaart, op een manier dat u prettig vindt. We denken met u mee, ontzorgen waar nodig en luisteren we aandachtig naar uw wensen. Tegelijkertijd begrijpen we de emoties die er kunnen spelen tijdens deze periode. Ons doel is dat u, uw familie en uw vrienden terugkijken op een passend, mooi en waardig afscheid. Dat het precies zo is verlopen als dat u voor ogen had. Matrice is er voor u. Wij kunnen u ondersteunen bij het organiseren van een uitvaart in de Laurenskerk in Rotterdam. Voor een afspraak, advies of informatie kunt u ons altijd bereiken. Telefonisch kan dat 24 uur per dag via 010 273 2424 of u kunt een email sturen naar info@matrice.nl.
Group 53

Uitvaartverzekeringen

Ongeacht de uitvaartpolis kunt u altijd terecht bij Matrice. Wij zijn niet gebonden aan enige verzekeringsmaatschappij. Wel is het belangrijk om aan de uitvaartverzekeraar te vragen welke kosten voor een uitvaart wel of niet gedekt worden. Zeker in het geval van een naturapolis is dit van belang.
afscheidsbijeenkomst-organiseren-delta-hotel-vlaardingen-verzekeringen

Eenvoudige uitvaart

Iedere uitvaart is ‘maatwerk’ en daarom zijn er oneindig veel verschillen. Zo kan een kleine uitvaart zowel eenvoudig als luxe zijn, en dat geldt ook andersom. Een voorbeeld; een grootvader overleed in een verpleeghuis in Schiedam. De familie liet hem overbrengen naar het pand van Matrice. De familie was zo klein dat er geen rouwkaarten werden verstuurd en ze wilden graag koffie en gebak, omdat hij dit altijd zo lekker vond. In de rouwkamer van ons pand hebben ze bij zijn populierenhouten kist met een bloemstuk vol kleur koffie en gebak genuttigd, omdat hij hier altijd zo van hield. Vervolgens hebben ze hem begeleid naar het crematorium waar ze bij de deur afscheid van hen namen.

afscheidsbijeenkomst-organiseren-delta-hotel-vlaardingen-eenvoudig

Uitgebreide uitvaart

Een voorbeeld van een uitvaart waar de familie graag veel tijd reserveerde om uitgebreid afscheid te kunnen nemen met alle bekenden is die van een mevrouw die plotseling overleed, nog geen 60 jaar oud. Haar kinderen, kleinkinderen en overige familie besloten om zowel rouwkaarten te versturen als een rouwadvertentie te plaatsen. Ze werd overgebracht naar Matrice en het gezin kwam hier twee keer op bezoek, waarvan eenmaal met een groep vrienden. Ze reserveerden de aula en koffiekamer royaal voor de dag van de uitvaart, zodat ze alle tijd konden nemen die ze nodig hadden voor het afscheid. Omdat er veel mensen langskwamen en ze graag gastvrij wilden zijn naar hen toe, begrepen ze dat de kosten voor de consumpties aan de hoge kant zouden zijn.

Afscheidsbijeenkomst organiseren bij Delta Hotel Vlaardingen
afscheidsbijeenkomst-organiseren-delta-hotel-vlaardingen-uitgebreid
vw-busje2

In de moeilijke tijd zo kort na het overlijden van mijn moeder was de begeleiding en de ceremonie een regelrechte verademing en ontzorging van de bovenste plank. Iedereen kijkt terug op een zeer persoonlijk en vooral waardig afscheid welk geheel v… Rik de Haas

Contact opnemen?

Neem gerust contact met ons op als je vragen of extra informatie nodig hebt. Wij staan 24/7 voor je klaar en zijn altijd telefonisch bereikbaar. Daarnaast is het ook mogelijk om het contactformulier te gebruiken. Ons streven is om op de vragen via het contactformulier binnen één werkdag te beantwoorden.

010 – 273 24 24(24/7 bereikbaar)
info@matrice.nl
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.