Ga naar de inhoud
010 - 273 24 24(24/7 bereikbaar)
Uitvaart melden
afscheidsbijeenkomst-hoppe-schiedam

Afscheidsbijeenkomst Hoppe Schiedam

Afscheidsbijeenkomst bij Hoppe Schiedam

Bent u een dierbare verloren of om een andere reden benieuwd naar de mogelijkheden voor het organiseren van een afscheidsbijeenkomst bij Hoppe Schiedam? Wij kunnen u helpen! Het team van Matrice vindt het belangrijk dat iedereen het afscheid krijgt die bij hem of haar past. Bij ons staat het belang van de nabestaanden voorop en het is voor ons belangrijk om samen met u te zoeken naar een passende invulling, passend bij u en uw budget. Kwaliteit en maatwerk staan bij ons voorop. Wij kennen de locaties en weten wat er geregeld moet worden. We kunnen u ondersteunen in het regelen van de afscheidsdienst en uitvaart, waarbij we zoveel uit handen kunnen nemen als u zelf wilt. We zijn pas tevreden als we u terug kan kijken op het afscheid, waarin uw eigen rol en die van Matrice precies is ingevuld zoals u wilde. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van het organiseren van een afscheidsbijeenkomst bij Hoppe Schiedam.

Mogelijkheden voor een afscheidsbijeenkomst bij Hoppe Schiedam

Hoppe Schiedam is een bijzondere locatie voor de afscheidsbijeenkomst of samenzijn na afloop van de uitvaart van uw dierbare. Zoals ieder belangrijk evenement in het leven is ook een uitvaart een dag die u op maat kunt invullen. De locatie is heel bepalend voor de sfeer en het is daarom belangrijk dat deze past bij de overledene en de nabestaanden. De voormalig jeneverstokerij, gelegen aan de rand van het stadscentrum, biedt als decor een stijlvol en historisch pand. Er zijn verschillende ruimtes beschikbaar met verscheidenheid aan ambiance voor het samenzijn van familie, vrienden en andere naasten. Hoppe Parterre is een sfeervolle industriële ruimte met een grote bar geschikt voor maximaal 140 gasten. Hoppe Bovenverdieping is een mooie huiselijke ruimte geschikt voor maximaal 100 gasten. Hoppe Schiedam beschikt in totaal over drie zalen die apart of geschakeld kunnen worden gebruikt voor gezelschappen van 15 – 275 personen.

Afscheidsdienst bij Hoppe Schiedam organiseren met Matrice

Van Matrice kunt u expertise, vindingrijkheid en ruimdenkendheid verwachten. Met 23 jaar ervaring weten we date er verschillende emoties kunnen spelen (chaos, verdriet, boosheid, paniek) die wij begrijpen en we laten u hierbij in uw waarde. We begrijpen dat er soms complexe familiesituaties kunnen zijn, en tasten af hoe eenieder tóch tot zijn of haar recht kan komen bij de uitvaart. Ons doel is u te helpen uw dierbare de uitvaart te geven die u hem of haar ook gunde. Dat alle nabestaanden terugkijken op een dag die hen echt geraakt heeft en hen de ruimte heeft gegeven voor hun eigen emoties. Dat het een dag is geworden waar u mee verder kunt. Matrice is er voor u. Wij kunnen u ondersteunen bij het organiseren van een afscheidsdienst bij Hoppe Schiedam. Voor een afspraak, advies of informatie kunt u ons altijd bereiken. Telefonisch kan dat 24 uur per dag via 010 273 2424 of u kunt een email sturen naar info@matrice.nl.

Group 53

Uitvaartverzekeringen

Ongeacht de uitvaartpolis kunt u altijd terecht bij Matrice. Wij zijn niet gebonden aan enige verzekeringsmaatschappij. Wel is het belangrijk om aan de uitvaartverzekeraar te vragen welke kosten voor een uitvaart wel of niet gedekt worden. Zeker in het geval van een naturapolis is dit van belang.

afscheidsbijeenkomst-organiseren-hoppe-schiedam-verzekeringen

Eenvoudige uitvaart

Iedere uitvaart is ‘maatwerk’ en daarom zijn er oneindig veel verschillen. Zo kan een kleine uitvaart zowel eenvoudig als luxe zijn, en dat geldt ook andersom. Een voorbeeld; een grootvader overleed in een verpleeghuis in Schiedam. De familie liet hem overbrengen naar het pand van Matrice. De familie was zo klein dat er geen rouwkaarten werden verstuurd en ze wilden graag koffie en gebak, omdat hij dit altijd zo lekker vond. In de rouwkamer van ons pand hebben ze bij zijn populierenhouten kist met een bloemstuk vol kleur koffie en gebak genuttigd, omdat hij hier altijd zo van hield. Vervolgens hebben ze hem begeleid naar het crematorium waar ze bij de deur afscheid van hen namen.

afscheidsbijeenkomst-organiseren-hoppe-schiedam-eenvoudig

Uitgebreide uitvaart

Een voorbeeld van een uitvaart waar de familie graag veel tijd reserveerde om uitgebreid afscheid te kunnen nemen met alle bekenden is die van een mevrouw die plotseling overleed, nog geen 60 jaar oud. Haar kinderen, kleinkinderen en overige familie besloten om zowel rouwkaarten te versturen als een rouwadvertentie te plaatsen. Ze werd overgebracht naar Matrice en het gezin kwam hier twee keer op bezoek, waarvan eenmaal met een groep vrienden. Ze reserveerden de aula en koffiekamer royaal voor de dag van de uitvaart, zodat ze alle tijd konden nemen die ze nodig hadden voor het afscheid. Omdat er veel mensen langskwamen en ze graag gastvrij wilden zijn naar hen toe, begrepen ze dat de kosten voor de consumpties aan de hoge kant zouden zijn.
Afscheidsbijeenkomst organiseren bij Hoppe Schiedam organiseren
afscheidsbijeenkomst-organiseren-hoppe-schiedam-uitgebreid
vw-busje2

In de moeilijke tijd zo kort na het overlijden van mijn moeder was de begeleiding en de ceremonie een regelrechte verademing en ontzorging van de bovenste plank. Iedereen kijkt terug op een zeer persoonlijk en vooral waardig afscheid welk geheel v… Rik de Haas

Contact opnemen?

Neem gerust contact met ons op als je vragen of extra informatie nodig hebt. Wij staan 24/7 voor je klaar en zijn altijd telefonisch bereikbaar. Daarnaast is het ook mogelijk om het contactformulier te gebruiken. Ons streven is om op de vragen via het contactformulier binnen één werkdag te beantwoorden.

010 – 273 24 24(24/7 bereikbaar)
info@matrice.nl
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.