Ga naar de inhoud
010 - 273 24 24(24/7 bereikbaar)
Uitvaart melden
afscheidsbijeenkomst-delta-hotel-vlaardingen

Afscheidsbijeenkomst Delta Hotel Vlaardingen

Afscheidsbijeenkomst Delta Hotel Vlaardingen

Bent u een dierbare verloren of om een andere reden benieuwd naar de mogelijkheden voor het organiseren van een afscheidsbijeenkomst bij het Delta Hotel in Vlaardingen? Het team van Matrice kan u helpen. Vroeger was een uitvaart vrij standaard. Kerk of crematorium, daarna een stukje cake met koffie en naar huis. Tegenwoordig is er steeds meer mogelijk. Het Delta Hotel in Vlaardingen is een unieke locatie voor de afscheidsbijeenkomst of samenzijn na afloop van de uitvaart van uw dierbare. De juiste locatie vinden is één van de belangrijkste onderdelen. Geen mens is hetzelfde, geen budget is hetzelfde en geen afscheid is hetzelfde. Het gaat erom dat het afscheid past bij de overledene en de nabestaanden, en daarvoor is veel mogelijk. Wij kunnen samen met u op zoek naar de passende en persoonlijke invulling van het afscheid. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor het organiseren van een afscheidsdienst bij het Delta Hotel in Vlaardingen.

Mogelijkheden voor een afscheidsbijeenkomst bij Delta Hotel Vlaardingen

Het Delta Hotel bevindt zich aan het water en heeft verschillende ruimtes met prachtig uitzicht over de Maas en de voorbijvarende schepen. Door glaswanden van vloer tot plafond vormen schepen, watertaxi’s en zeiljachten over de Rotterdamse Delta het decor. Gevestigd aan de oevers van de Nieuwe Maas, laten ze zich vooral inspireren door de zee en de wereld van oceaanzeilers op weg naar avontuur. Elke ruimte heeft een stoere, frisse inrichting met een knipoog naar de zeilsport. U kunt in een van deze ruimtes na afloop van de uitvaart met familie, vrienden en andere nabestaanden samenkomen om na te praten en herinneringen uit te wisselen.

Afscheidsdienst organiseren bij Delta Hotel met Matrice

Het team van Matrice kan u ondersteunen bij het verzorgen van een liefdevol en bijzonder afscheid. De kwaliteit van onze dienstverlening heeft onze hoogste prioriteit. Wij kennen de locaties in de wijde omgeving en weten wat er geregeld moet worden. Zo kunnen wij u helpen van het opstellen van de rouwkaarten, u van advies voorzien, helpen bij het opstellen van een draaiboek van de dag en zorgen dat alle betrokken partijen goed op de hoogte zijn. Bovendien heeft Matrice door haar 23 jaar ervaring kennis alle mogelijke opties in Schiedam. Zo is het Delta Hotel als locatie voor de afscheidsbijeenkomst bijvoorbeeld goed te combineren met een uitvaart bij het crematorium en begraafplaats de Dijk in Maassluis. Ook deze locatie is prachtig gelegen in een bosrijke en landelijke omgeving, mét zicht op voorbijvarende schepen. Matrice is er voor u. Wij kunnen u ondersteunen bij het organiseren van een afscheidsbijeenkomst bij het Delta Hotel in Vlaardingen. Voor een afspraak, advies of informatie kunt u ons altijd bereiken. Telefonisch kan dat 24 uur per dag via 010 273 2424 of u kunt een email sturen naar info@matrice.nl.
Group 53

Uitvaartverzekeringen

Ongeacht de uitvaartpolis kunt u altijd terecht bij Matrice. Wij zijn niet gebonden aan enige verzekeringsmaatschappij. Wel is het belangrijk om aan de uitvaartverzekeraar te vragen welke kosten voor een uitvaart wel of niet gedekt worden. Zeker in het geval van een naturapolis is dit van belang.
afscheidsbijeenkomst-organiseren-delta-hotel-vlaardingen-verzekeringen

Eenvoudige uitvaart

Iedere uitvaart is ‘maatwerk’ en daarom zijn er oneindig veel verschillen. Zo kan een kleine uitvaart zowel eenvoudig als luxe zijn, en dat geldt ook andersom. Een voorbeeld; een grootvader overleed in een verpleeghuis in Schiedam. De familie liet hem overbrengen naar het pand van Matrice. De familie was zo klein dat er geen rouwkaarten werden verstuurd en ze wilden graag koffie en gebak, omdat hij dit altijd zo lekker vond. In de rouwkamer van ons pand hebben ze bij zijn populierenhouten kist met een bloemstuk vol kleur koffie en gebak genuttigd, omdat hij hier altijd zo van hield. Vervolgens hebben ze hem begeleid naar het crematorium waar ze bij de deur afscheid van hen namen.

afscheidsbijeenkomst-organiseren-delta-hotel-vlaardingen-eenvoudig

Uitgebreide uitvaart

Een voorbeeld van een uitvaart waar de familie graag veel tijd reserveerde om uitgebreid afscheid te kunnen nemen met alle bekenden is die van een mevrouw die plotseling overleed, nog geen 60 jaar oud. Haar kinderen, kleinkinderen en overige familie besloten om zowel rouwkaarten te versturen als een rouwadvertentie te plaatsen. Ze werd overgebracht naar Matrice en het gezin kwam hier twee keer op bezoek, waarvan eenmaal met een groep vrienden. Ze reserveerden de aula en koffiekamer royaal voor de dag van de uitvaart, zodat ze alle tijd konden nemen die ze nodig hadden voor het afscheid. Omdat er veel mensen langskwamen en ze graag gastvrij wilden zijn naar hen toe, begrepen ze dat de kosten voor de consumpties aan de hoge kant zouden zijn.

Afscheidsbijeenkomst organiseren bij Delta Hotel Vlaardingen
afscheidsbijeenkomst-organiseren-delta-hotel-vlaardingen-uitgebreid
vw-busje2

In de moeilijke tijd zo kort na het overlijden van mijn moeder was de begeleiding en de ceremonie een regelrechte verademing en ontzorging van de bovenste plank. Iedereen kijkt terug op een zeer persoonlijk en vooral waardig afscheid welk geheel v… Rik de Haas

Contact opnemen?

Neem gerust contact met ons op als je vragen of extra informatie nodig hebt. Wij staan 24/7 voor je klaar en zijn altijd telefonisch bereikbaar. Daarnaast is het ook mogelijk om het contactformulier te gebruiken. Ons streven is om op de vragen via het contactformulier binnen één werkdag te beantwoorden.

010 – 273 24 24(24/7 bereikbaar)
info@matrice.nl
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.