Ga naar de inhoud
010 - 273 24 24(24/7 bereikbaar)
Uitvaart melden
afscheidsbijeenkomst-delta-hotel-vlaardingen

Uitvaart begraafplaats Jacobuskerk Schiedam

Uitvaart begraafplaats Jacobuskerk Schiedam

Op het moment dat een dierbare overlijdt is het heel normaal als u met allerlei vragen over het organiseren van de uitvaart zit. Waar moet je beginnen? Hoe organiseer je een uitvaart? Kan het allemaal binnen het budget? Het kiezen van de juiste locatie is daarbij één van de belangrijkste keuzes. Het team van Matrice kan u ondersteunen bij het organiseren van een uitvaart bij de begraafplaats bij de Jacobuskerk in Schiedam. Wij begrijpen dat een uitvaart die past bij de overledene en de nabestaanden onwijs belangrijk is. Een passende uitvaart en een mooi afscheid zijn een belangrijk begin van het rouwproces. We vertellen u graag meer over de locatie en de mogelijkheden van het organiseren van een uitvaart bij de begraafplaats bij de Jacobuskerk in Schiedam.

Mogelijkheden voor een uitvaart in de Jacobuskerk Schiedam

De begraafplaats bij de Jacobuskerk is een persoonlijke en kleinschalige begraafplaats in Kethel in de gemeente Schiedam. Sinds 2011 voert begraafplaats St. Laurentius in Rotterdam het beheer van de begraafplaats aan de Kerkweg. De kerkelijke viering is daarentegen in handen van Parochie De Goede Herder in Schiedam. De begraafplaats is landelijk gelegen en de Jacobuskerk is geclassificeerd als rijksmonument. Opmerkelijk aan de neoromaanse rooms-katholieke parochiekerk uit 1890 is het houten blauw geschilderde en met sterren versierde plafond. Daarnaast is de pastorie door de priestergang verbonden aan de kerk waar monumentale schouwen te bewonderen zijn. Er zijn verschillende mogelijkheden met betrekking tot het organiseren van een uitvaart bij de Jacobuskerk. Zo beschikt de kerk over 320 zitplaatsen en bijgebouw de Werf.

Uitvaart organiseren bij de Jacobuskerk met Matrice

Het team van Matrice kan u ondersteunen bij het organiseren van een uitvaart bij de Jacobuskerk in Schiedam. We kennen de locaties in de wijde omgeving, weten wat er mogelijk is en weten wat er geregeld moet worden. Ons team zal u helpen ervoor te zorgen uw dierbare het afscheid te geven dat u hem of haar gunt. Tijdens het organiseren van de uitvaart blijven we samen zoeken naar wat het beste bij u past. We hebben daarbij respect voor ieder vorm van invulling van de uitvaart. We denken met u mee, schetsen mogelijke scenario’s en zijn eerlijk en transparant over de mogelijkheden. Kwaliteit van onze dienstverlening heeft onze hoogste prioriteit, voor elk budget. U kunt daarom altijd expertise, vindingrijkheid en ruimdenkendheid verwachten van het team van Matrice. Geen mens is hetzelfde, geen budget is hetzelfde en geen uitvaart is hetzelfde. Ons doel is u helpen met het organiseren van een liefdevol en bijzonder afscheid van uw dierbare. Voor u en alle nabestaanden. Matrice is er voor u. Wij kunnen u ondersteunen bij het organiseren van een uitvaart bij de begraafplaats bij de Jacobuskerk in Schiedam. Voor een afspraak, advies of informatie kunt u ons altijd bereiken. Telefonisch kan dat 24 uur per dag via 010 273 2424 of u kunt een email sturen naar info@matrice.nl.
Group 53

Uitvaartverzekeringen

Ongeacht de uitvaartpolis kunt u altijd terecht bij Matrice. Wij zijn niet gebonden aan enige verzekeringsmaatschappij. Wel is het belangrijk om aan de uitvaartverzekeraar te vragen welke kosten voor een uitvaart wel of niet gedekt worden. Zeker in het geval van een naturapolis is dit van belang.
afscheidsbijeenkomst-organiseren-delta-hotel-vlaardingen-verzekeringen

Eenvoudige uitvaart

Iedere uitvaart is ‘maatwerk’ en daarom zijn er oneindig veel verschillen. Zo kan een kleine uitvaart zowel eenvoudig als luxe zijn, en dat geldt ook andersom. Een voorbeeld; een grootvader overleed in een verpleeghuis in Schiedam. De familie liet hem overbrengen naar het pand van Matrice. De familie was zo klein dat er geen rouwkaarten werden verstuurd en ze wilden graag koffie en gebak, omdat hij dit altijd zo lekker vond. In de rouwkamer van ons pand hebben ze bij zijn populierenhouten kist met een bloemstuk vol kleur koffie en gebak genuttigd, omdat hij hier altijd zo van hield. Vervolgens hebben ze hem begeleid naar het crematorium waar ze bij de deur afscheid van hen namen.

afscheidsbijeenkomst-organiseren-delta-hotel-vlaardingen-eenvoudig

Uitgebreide uitvaart

Een voorbeeld van een uitvaart waar de familie graag veel tijd reserveerde om uitgebreid afscheid te kunnen nemen met alle bekenden is die van een mevrouw die plotseling overleed, nog geen 60 jaar oud. Haar kinderen, kleinkinderen en overige familie besloten om zowel rouwkaarten te versturen als een rouwadvertentie te plaatsen. Ze werd overgebracht naar Matrice en het gezin kwam hier twee keer op bezoek, waarvan eenmaal met een groep vrienden. Ze reserveerden de aula en koffiekamer royaal voor de dag van de uitvaart, zodat ze alle tijd konden nemen die ze nodig hadden voor het afscheid. Omdat er veel mensen langskwamen en ze graag gastvrij wilden zijn naar hen toe, begrepen ze dat de kosten voor de consumpties aan de hoge kant zouden zijn.

Afscheidsbijeenkomst organiseren bij Delta Hotel Vlaardingen
afscheidsbijeenkomst-organiseren-delta-hotel-vlaardingen-uitgebreid
vw-busje2

In de moeilijke tijd zo kort na het overlijden van mijn moeder was de begeleiding en de ceremonie een regelrechte verademing en ontzorging van de bovenste plank. Iedereen kijkt terug op een zeer persoonlijk en vooral waardig afscheid welk geheel v… Rik de Haas

Contact opnemen?

Neem gerust contact met ons op als je vragen of extra informatie nodig hebt. Wij staan 24/7 voor je klaar en zijn altijd telefonisch bereikbaar. Daarnaast is het ook mogelijk om het contactformulier te gebruiken. Ons streven is om op de vragen via het contactformulier binnen één werkdag te beantwoorden.

010 – 273 24 24(24/7 bereikbaar)
info@matrice.nl
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.