Ga naar de inhoud
010 - 273 24 24(24/7 bereikbaar)
Uitvaart melden
matrice-vlaardingen-locatie

Matrice Memoricentrum Vlaardingen

Iedereen leeft het leven op z’n eigen manier. Juist daarom stelt Memoricentrum niet de uitvaart, maar de mens centraal . Met een flexibel en betrokken team, een uitgekiende locatie en complete dienstverlening hebben wij maar één doel: een passend afscheid voor iedereen.

Welkom bij Matrice Memoricentrum Vlaardingen

Matrice Memoricentrum is een compact, veelzijdg uitvaartcentrum in Vlaardingen. Een locatie waar alle middelen aanwezig zijn om samen met uw uitvaartbegeleidster een echt passend afscheid te realiseren.
Wat de wensen ook zijn: traditioneel, uitbundig, ingetogen of met een beperkt budget, Matrice Memoricentrum biedt maatwerk zodat iedereen passend afscheid kan nemen.

De aula

De aula in locatie Vlaardingen is een sfeervolle, maar ook juist neutrale ruimte waarin tot 80 mensen ontvangen kunnen worden. De prettige sfeer dringt zich niet op en kan daardoor eenvoudig aangepast worden naar wat passend is bij de overledene en de afscheidsdienst.

Ook is het meubulair zo gekozen dat vrijwel iedere denkbare indeling mogelijk is. Iedereen om de overledene heen of een traditionele opstelling en alles wat daar tussen zit.

Deze zaal biedt alle mogelijkheden voor beeld en presentatie, audio, live muziek en video-streaming. Zo kan een afscheid ook op afstand meebeleefd worden.

Faciliteiten Matrice Memoricentrum Vlaardingen

24-uurs kamers
Het Memoricafé
Arrangementen
Aula
Na een heel leven samen is het logisch dat afscheid nemen tijd vraagt. Misschien zou je dat het liefst thuis willen, zodat je nog veel bij hem of haar kan zijn. Maar kan dat om praktische of emotionele redenen niet. De 24-uurs kamers kunnen dan een fijn alternatief zijn, als verlengstuk van jouw eigen huis. Je krijgt een eigen sleutel van deze kamer, zodat je op bezoek kunt komen zo vaak en zo lang als nodig, met wie je wilt, op welk moment van de dag dan ook. Met eigen bloemen, foto’s, muziek, schilderij, eigen plaidje, glaasje wijn of kopje koffie, kan in deze kamer een eigen sfeer worden gecreëerd. De sfeer die jou het best in staat stelt om in deze dagen afscheid te nemen.
Familie-kamer-matrice-vlaardingen
Het MemoriCafé is een prettig ingerichte en flexibele ruimte waar ongeveer 50 mensen ontvangen kunnen worden. Deze multifunctionele zaal kan gebruikt worden als condoleance ruimte of voor een meer informele afscheidsdienst.

Het MemoriCafé beschikt ook over alle mogelijkheden voor beeld en presentatie, audio en live muziek.
Eten en drinken zegt veel over mensen. Juist daarom zoeken wij de juiste cateraar uit ons netwerk om bij het afscheid de juiste toon te treffen. Matrice Uitvaartbegeleiding heeft voldoende mogelijkheden binnen de aanwezige faciliteiten. Zo wordt de uitvaart precies zoals u het in gedachten had.

Van broodjes tot Javaans, van een wijntje tot een favoriete whisky. Eigenlijk is alles mogelijk. Vraag vooral naar de mogelijkheden.
Horeca-matrice
De aula is een sfeervolle, maar ook juist neutrale ruimte waarin ongeveer 80 mensen ontvangen kunnen worden. De prettige sfeer dringt zich niet op en kan daardoor eenvoudig aangepast worden naar wat passend is bij de overledene en de afscheidsdienst.

Ook is het meubulair zo gekozen dat vrijwel iedere denkbare indeling mogelijk is. Iedereen om de overledene heen of strak in rijen en alles wat daar tussen zit. Alles is mogelijk. Licht, geluid en techniek… Deze zaal biedt alle mogelijkheden voor beeld en presentatie, audio en live muziek en internet streaming. Zo kan het afscheid op afstand mee beleefd worden of juist toch aanwezig zijn in de zaal.
uitvaart-organiseren-1

In de moeilijke tijd zo kort na het overlijden van mijn moeder was de begeleiding en de ceremonie een regelrechte verademing en ontzorging van de bovenste plank. Iedereen kijkt terug op een zeer persoonlijk en vooral waardig afscheid welk geheel v… Rik de Haas

Contact opnemen?

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of extra informatie nodig heeft. Wij staan 24/7 voor je klaar en we zijn altijd telefonisch bereikbaar. Daarnaast is het ook mogelijk om het contactformulier te gebruiken. Ons streven is om op de vragen die via dit formulier worden gesteld, binnen Ă©Ă©n werkdag te reageren.

010 – 273 24 24(24/7 bereikbaar)
info@matrice.nl
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.