Ga naar de inhoud
010 - 273 24 24(24/7 bereikbaar)
Uitvaart melden
afscheidsbijeenkomst-vlietzicht-vlaardingen-header

Afscheidsbijeenkomst Vlietzicht Vlaardingen

Afscheidsbijeenkomst Vlietzicht Vlaardingen

Vroeger was een uitvaart vrij standaard. Kerk of crematorium, daarna een stukje cake met koffie en naar huis. Tegenwoordig is er steeds meer mogelijk. Bijvoorbeeld een borrel op een mooie locatie na afloop van de uitvaart. Het kiezen van de juiste locatie van het samenzijn na afloop is daarbij erg belangrijk, aangezien deze van grote invloed kan zijn op de sfeer. Net als de rest van de dag, moet het passen bij de nabestaanden en overledene. Het team van Matrice weet hoe belangrijk een passend afscheid is als begin van het rouwproces. Het moet een mooi afscheid zijn, waar iedereen met een goed gevoel op terug kan kijken. Een afscheidsbijeenkomst bij Vlietzicht in Vlaardingen kan hier een mooi onderdeel van zijn. We vertellen u daarom graag meer over de mogelijkheden.

Mogelijkheden voor een afscheidsbijeenkomst bij Vlietzicht

Langs de Vlaardingervaart, gelegen in een prachtige omgeving in natuurgebied Midden-Delfland, ligt restaurant Vlietzicht. Het Vlietzicht wordt ook wel omschreven als “een goed bewaard geheim”, door de natuurlijke en enigszins verborgen locatie op steenworp afstand van de Randstad. De locatie is goed bereikbaar vanaf de grote steden, maar eenmaal daar zit u midden in de natuur. Het restaurant biedt verschillende mogelijkheden, zoals een heerlijke lunch of borrel voor (grotere) groepen. Zowel het eten en drinken als de ruimtes kunnen worden aangekleed naar uw wensen. Door het uitzicht op natuurgebied De Vlietlanden heeft elke ruimte een ontspannen en rustgevende sfeer. Dit maakt het Vlietzicht een prettige locatie voor het samenzijn na afloop van de uitvaart.

Afscheidsbijeenkomst bij Vlietzicht organiseren met Matrice

Er moeten ineens in korte tijd veel beslissingen genomen worden, in een periode vol emoties. Er moeten bijvoorbeeld keuzes gemaakt worden over het programma voor de uitvaart en hoe de wensen het beste ingevuld kunnen worden. Het team van Matrice kan u ondersteunen met het organiseren van een afscheidsbijeenkomst bij Vlietzicht. We kennen de locaties, weten wat er geregeld moet worden en gaan samen met u op zoek naar wat het beste bij u past. Kwaliteit van onze dienstverlening heeft daarbij onze hoogste prioriteit, ongeacht het budget. Geen budget is hetzelfde en daarom zorgen wij voor een heldere en transparante prijsstelling. Wij kunnen u bijstaan met advies en tegelijkertijd geven we u de ruimte om dingen aan te pakken zoals u het wilt. Ons doel is om een uitvaart te organiseren waar u met een goed gevoel op terug kan kijken. Matrice is er voor u. Wij kunnen u ondersteunen bij het organiseren van een afscheidsbijeenkomst bij Vlietzicht in Vlaardingen. Voor een afspraak, advies of informatie kunt u ons altijd bereiken. Telefonisch kan dat 24 uur per dag via 010 273 2424 of u kunt een email sturen naar info@matrice.nl.

Group 53

Uitvaartverzekeringen

Ongeacht de uitvaartpolis kunt u altijd terecht bij Matrice. Wij zijn niet gebonden aan enige verzekeringsmaatschappij. Wel is het belangrijk om aan de uitvaartverzekeraar te vragen welke kosten voor een uitvaart wel of niet gedekt worden. Zeker in het geval van een naturapolis is dit van belang.

afscheidsbijeenkomst-vlietzicht-vlaardingen-uitvaart-verzekeringen

Eenvoudige uitvaart

Iedere uitvaart is ‘maatwerk’ en daarom zijn er oneindig veel verschillen. Zo kan een kleine uitvaart zowel eenvoudig als luxe zijn, en dat geldt ook andersom. Een voorbeeld; een grootvader overleed in een verpleeghuis in Schiedam. De familie liet hem overbrengen naar het pand van Matrice. De familie was zo klein dat er geen rouwkaarten werden verstuurd en ze wilden graag koffie en gebak, omdat hij dit altijd zo lekker vond. In de rouwkamer van ons pand hebben ze bij zijn populierenhouten kist met een bloemstuk vol kleur koffie en gebak genuttigd, omdat hij hier altijd zo van hield. Vervolgens hebben ze hem begeleid naar het crematorium waar ze bij de deur afscheid van hen namen.

eenvoudig-afscheidsbijeenkomst-vlietzicht-vlaardingen

Uitgebreide uitvaart

Een voorbeeld van een uitvaart waar de familie graag veel tijd reserveerde om uitgebreid afscheid te kunnen nemen met alle bekenden is die van een mevrouw die plotseling overleed, nog geen 60 jaar oud. Haar kinderen, kleinkinderen en overige familie besloten om zowel rouwkaarten te versturen als een rouwadvertentie te plaatsen. Ze werd overgebracht naar Matrice en het gezin kwam hier twee keer op bezoek, waarvan eenmaal met een groep vrienden. Ze reserveerden de aula en koffiekamer royaal voor de dag van de uitvaart, zodat ze alle tijd konden nemen die ze nodig hadden voor het afscheid. Omdat er veel mensen langskwamen en ze graag gastvrij wilden zijn naar hen toe, begrepen ze dat de kosten voor de consumpties aan de hoge kant zouden zijn.

Afscheidsbijeenkomst organiseren bij Vlietzicht Vlaardingen
uitgebreid-afscheidsbijeenkomst-vlietzicht-vlaardingen
vw-busje2

In de moeilijke tijd zo kort na het overlijden van mijn moeder was de begeleiding en de ceremonie een regelrechte verademing en ontzorging van de bovenste plank. Iedereen kijkt terug op een zeer persoonlijk en vooral waardig afscheid welk geheel v… Rik de Haas

Contact opnemen?

Neem gerust contact met ons op als je vragen of extra informatie nodig hebt. Wij staan 24/7 voor je klaar en zijn altijd telefonisch bereikbaar. Daarnaast is het ook mogelijk om het contactformulier te gebruiken. Ons streven is om op de vragen via het contactformulier binnen één werkdag te beantwoorden.

010 – 273 24 24(24/7 bereikbaar)
info@matrice.nl
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.