Ga naar de inhoud
010 - 273 24 24(24/7 bereikbaar)
Uitvaart melden
afscheidsbijeenkomst-delta-hotel-vlaardingen

Uitvaartbegeleiding Maassluis

Uitvaartbegeleiding Maassluis

Bij het overlijden van een geliefde kan het voelen alsof de grond onder uw voeten wegzakt. Hopelijk heeft u nog nooit een uitvaart hoeven organiseren, maar als dat het geval is, kunt u natuurlijk wel wat hulp gebruiken. Onze uitvaartbegeleiding Maassluis koppelt u aan een ervaren uitvaartbegeleider die u door het hele proces heen kan loodsen. Zo weet u zeker dat er niets wordt vergeten en dat de uitvaart een waardig afscheid voor de overledene wordt. Onze uitvaartbegeleidsters zijn zeer ervaren in het organiseren van uitvaarten in alle soorten en maten. Met onze uitvaartbegeleiding Vlaardingen is alles mogelijk. Wilt u een sobere bijeenkomst of juist een uitgebreide ceremonie met veel aankleding? Een nadruk op muziek, beeld of sprekers? Veel of weinig gasten? Dat is allemaal geen enkel probleem. Als u uw wensen kenbaar maakt aan onze uitvaartbegeleider, doen wij ons uiterste best om de uitvaart zo veel mogelijk naar uw wensen te doen uitpakken. Door te kiezen voor uitvaartbegeleiding Maassluis garandeert u voor uzelf dat er een mooie uitvaart georganiseerd gaat worden. We besteden samen met u aandacht aan alle aspecten van de uitvaart, waarbij we ook tot in de puntjes afstemmen hoe alles gaat verlopen. Precies zoals de overledene het had gewild. Bij ons staat kwaliteit centraal: voor de perfecte uitvaart is er immers geen herkansing mogelijk.

Group 53

Uitvaartverzekeringen

Ongeacht de uitvaartpolis kunt u altijd terecht bij Matrice. Wij zijn niet gebonden aan enige verzekeringsmaatschappij. Wel is het belangrijk om aan de uitvaartverzekeraar te vragen welke kosten voor een uitvaart wel of niet gedekt worden. Zeker in het geval van een naturapolis is dit van belang.
afscheidsbijeenkomst-organiseren-delta-hotel-vlaardingen-verzekeringen

Eenvoudige uitvaart

Iedere uitvaart is ‘maatwerk’ en daarom zijn er oneindig veel verschillen. Zo kan een kleine uitvaart zowel eenvoudig als luxe zijn, en dat geldt ook andersom. Een voorbeeld; een grootvader overleed in een verpleeghuis in Schiedam. De familie liet hem overbrengen naar het pand van Matrice. De familie was zo klein dat er geen rouwkaarten werden verstuurd en ze wilden graag koffie en gebak, omdat hij dit altijd zo lekker vond. In de rouwkamer van ons pand hebben ze bij zijn populierenhouten kist met een bloemstuk vol kleur koffie en gebak genuttigd, omdat hij hier altijd zo van hield. Vervolgens hebben ze hem begeleid naar het crematorium waar ze bij de deur afscheid van hen namen.

afscheidsbijeenkomst-organiseren-delta-hotel-vlaardingen-eenvoudig

Uitgebreide uitvaart

Een voorbeeld van een uitvaart waar de familie graag veel tijd reserveerde om uitgebreid afscheid te kunnen nemen met alle bekenden is die van een mevrouw die plotseling overleed, nog geen 60 jaar oud. Haar kinderen, kleinkinderen en overige familie besloten om zowel rouwkaarten te versturen als een rouwadvertentie te plaatsen. Ze werd overgebracht naar Matrice en het gezin kwam hier twee keer op bezoek, waarvan eenmaal met een groep vrienden. Ze reserveerden de aula en koffiekamer royaal voor de dag van de uitvaart, zodat ze alle tijd konden nemen die ze nodig hadden voor het afscheid. Omdat er veel mensen langskwamen en ze graag gastvrij wilden zijn naar hen toe, begrepen ze dat de kosten voor de consumpties aan de hoge kant zouden zijn.

Afscheidsbijeenkomst organiseren bij Delta Hotel Vlaardingen
afscheidsbijeenkomst-organiseren-delta-hotel-vlaardingen-uitgebreid
vw-busje2

In de moeilijke tijd zo kort na het overlijden van mijn moeder was de begeleiding en de ceremonie een regelrechte verademing en ontzorging van de bovenste plank. Iedereen kijkt terug op een zeer persoonlijk en vooral waardig afscheid welk geheel v… Rik de Haas

Contact opnemen?

Neem gerust contact met ons op als je vragen of extra informatie nodig hebt. Wij staan 24/7 voor je klaar en zijn altijd telefonisch bereikbaar. Daarnaast is het ook mogelijk om het contactformulier te gebruiken. Ons streven is om op de vragen via het contactformulier binnen één werkdag te beantwoorden.

010 – 273 24 24(24/7 bereikbaar)
info@matrice.nl
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.