Ga naar de inhoud
010 - 273 24 24(24/7 bereikbaar)
Uitvaart melden
afscheidsbijeenkomst-delta-hotel-vlaardingen

Op zoek naar een mooie locatie voor een uitvaart?

Een prettige omgeving is één van de meest belangrijke elementen van een uitvaart en de dagen ervoor. Het kan een grote rol spelen in hoe nabestaanden een uitvaartplechtigheid ervaren. Uiteindelijk draait het bij de begrafenis of crematie om de wensen van de overledene én nabestaanden. Beide verdienen een mooi, intiem en passend afscheid. De locaties van Matrice staan voor kwaliteit en bieden talrijke mogelijkheden om nabestaanden zo optimaal mogelijk van dienst te zijn. Matrice heeft twee uitvaartlocaties met familiekamers, aula’s en ruimtes voor een condoleancemiddag of -avond: Matrice Schiedam en Matrice Memoricentrum Vlaardingen.

Group 53

Uitvaartlocatie Matrice Schiedam

Het klinkerpaadje, de bankjes, de pergola, de lange glazen wand aan de voorzijde; Matrice Schiedam straalt openheid uit en zorgt dat mensen zich bij aankomst al welkom voelen. Deze uitvaartlocatie heeft twee sfeervolle aula’s die naar wens van de nabestaanden kan worden ingericht, zodat zij zich optimaal op het hun gemak voelen. De huiselijke ruimtes kunnen gebruikt worden voor familiebezoek, een condoleancemiddag of -avond of afscheidsbijeenkomst. Op de dag van de uitvaart kan er natuurlijk gebruik worden gemaakt van alle faciliteiten die helpen om de bijeenkomst af te maken: een prachtige geluidsinstallatie, mogelijkheden om foto’s en filmpjes te tonen, een piano, voldoende zitplaatsen en een volledig palet aan hapjes en drankjes.

Group 53

Familiekamers en intieme binnentuin

Het pand beschikt ook over familiekamers waar de overledene kan worden opgebaard in de dagen voor de uitvaart. Nabestaanden ontvangen een eigen sleutel van de familiekamer met toegang op ieder moment van de dag. Ze zijn daarbij vrij om een sfeer te creëren die voor hen goed voelt, bijvoorbeeld door middel van bloemen, foto’s, muziek e.d.. Matrice Schiedam is een bijzondere uitvaartlocatie. Naast faciliteiten, zoals aula’s en familiekamers, heeft deze locatie een prachtige, intieme binnentuin. Groene bomen, bankjes en geen inkijk. Een mooie plek voor familie en vrienden om in ontspannen sfeer na te praten over het leven van de overledene.

Group 53

Uitvaartlocatie Matrice Memoricentrum Vlaardingen

Matrice Memoricentrum is een compact, veelzijdg uitvaartcentrum in Vlaardingen. Een locatie waar alle middelen aanwezig zijn om samen met een uitvaartondernemer een echt passend afscheid te realiseren. Wat de wensen ook zijn: traditioneel, uitbundig, ingetogen of met een beperkt budget, Matrice Memoricentrum biedt de faciliteiten zodat iedereen passend afscheid kan nemen. De sfeervolle aula kan tot 50 mensen ontvangen en kan gemakkelijk aangepast worden naar wat passend is bij de overledene en de afscheidsdienst. De ruimte biedt alle mogelijkheden voor beeld en presentatie, audio, livemuziek en video streaming.

Group 53

Familiekamers en het Memoricafé

Matrice Memoricentrum beschikt over twee compleet ingerichte 24-uurs kamers met een eigen entree. Zo hebben nabestaanden de mogelijkheid om op elk moment, en zolang het nodig is, bij de overledene te zijn. Daarnaast beschikt het pand ook over het Memoricafé, waar ongeveer 50 mensen ontvangen kunnen worden. Deze multifunctionele ruimte is prettig ingericht en flexibel en kan gebruikt worden als condoleanceruimte of informele afscheidsdienst. Daarbij zijn de cateringmogelijkheden veelzijdig en naar wens in te vullen. Bovendien beschikt ook deze ruimte over alle mogelijkheden voor beeld en presentatie, audio en livemuziek.

Group 53

Als uitvaartondernemer gebruikmaken van de locaties van Matrice

Bent u op zoek naar een passende locatie voor een uitvaart? De locaties van Matrice zijn ook beschikbaar voor gebruik door andere uitvaartondernemers. Neem vrijblijvend contact met ons op via email info@matrice.nl of telefoon 010 273 2424. Wij helpen u graag!

Group 53

Uitvaartverzekeringen

Ongeacht de uitvaartpolis kunt u altijd terecht bij Matrice. Wij zijn niet gebonden aan enige verzekeringsmaatschappij. Wel is het belangrijk om aan de uitvaartverzekeraar te vragen welke kosten voor een uitvaart wel of niet gedekt worden. Zeker in het geval van een naturapolis is dit van belang.
afscheidsbijeenkomst-organiseren-delta-hotel-vlaardingen-verzekeringen

Eenvoudige uitvaart

Iedere uitvaart is ‘maatwerk’ en daarom zijn er oneindig veel verschillen. Zo kan een kleine uitvaart zowel eenvoudig als luxe zijn, en dat geldt ook andersom. Een voorbeeld; een grootvader overleed in een verpleeghuis in Schiedam. De familie liet hem overbrengen naar het pand van Matrice. De familie was zo klein dat er geen rouwkaarten werden verstuurd en ze wilden graag koffie en gebak, omdat hij dit altijd zo lekker vond. In de rouwkamer van ons pand hebben ze bij zijn populierenhouten kist met een bloemstuk vol kleur koffie en gebak genuttigd, omdat hij hier altijd zo van hield. Vervolgens hebben ze hem begeleid naar het crematorium waar ze bij de deur afscheid van hen namen.

afscheidsbijeenkomst-organiseren-delta-hotel-vlaardingen-eenvoudig

Uitgebreide uitvaart

Een voorbeeld van een uitvaart waar de familie graag veel tijd reserveerde om uitgebreid afscheid te kunnen nemen met alle bekenden is die van een mevrouw die plotseling overleed, nog geen 60 jaar oud. Haar kinderen, kleinkinderen en overige familie besloten om zowel rouwkaarten te versturen als een rouwadvertentie te plaatsen. Ze werd overgebracht naar Matrice en het gezin kwam hier twee keer op bezoek, waarvan eenmaal met een groep vrienden. Ze reserveerden de aula en koffiekamer royaal voor de dag van de uitvaart, zodat ze alle tijd konden nemen die ze nodig hadden voor het afscheid. Omdat er veel mensen langskwamen en ze graag gastvrij wilden zijn naar hen toe, begrepen ze dat de kosten voor de consumpties aan de hoge kant zouden zijn.

Afscheidsbijeenkomst organiseren bij Delta Hotel Vlaardingen
afscheidsbijeenkomst-organiseren-delta-hotel-vlaardingen-uitgebreid
vw-busje2

In de moeilijke tijd zo kort na het overlijden van mijn moeder was de begeleiding en de ceremonie een regelrechte verademing en ontzorging van de bovenste plank. Iedereen kijkt terug op een zeer persoonlijk en vooral waardig afscheid welk geheel v… Rik de Haas

Contact opnemen?

Neem gerust contact met ons op als je vragen of extra informatie nodig hebt. Wij staan 24/7 voor je klaar en zijn altijd telefonisch bereikbaar. Daarnaast is het ook mogelijk om het contactformulier te gebruiken. Ons streven is om op de vragen via het contactformulier binnen één werkdag te beantwoorden.

010 – 273 24 24(24/7 bereikbaar)
info@matrice.nl
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.