Ga naar de inhoud
010 - 273 24 24(24/7 bereikbaar)
Uitvaart melden
afscheidsbijeenkomst-hoppe-schiedam

Kosten uitvaart Schiedam

Kosten uitvaart Schiedam

Wij krijgen vaak de vraag “Wat kost het om een uitvaart in Schiedam te organiseren?”. Een logische vraag, want alhoewel u de overledene een prachtige uitvaart gunt: er komt altijd een rekening. Gelukkig zijn er prachtige uitvaarten te organiseren voor ieder budget. Het is daarom ook lastig om een precies antwoord te formuleren op de vraag wat de kosten voor een uitvaart in Schiedam precies zijn. Wilt u graag een uitvaart met een luxe uitstraling of wordt het eenvoudig? Wilt u veel zelf doen of vindt u het fijn als wij zoveel mogelijk voor u doen? En hoeveel mensen wilt u uitnodigen? Ook de keuze voor de kist, het vervoer, dragers voor de kist en het vastleggen van de dag door bijvoorbeeld een fotograaf zijn factoren die van invloed zijn op de kosten van een uitvaart in Schiedam. We zoeken dan ook samen met u naar een uitvaart die past bij uw budget, hoe groot of klein dat ook is. Voor ieder budget leveren we kwaliteit, want dat staat voorop.

Group 53

Uitvaartverzekeringen

Ongeacht de uitvaartpolis kunt u altijd terecht bij Matrice. Wij zijn niet gebonden aan enige verzekeringsmaatschappij. Wel is het belangrijk om aan de uitvaartverzekeraar te vragen welke kosten voor de uitvaart in Schiedam wel of niet gedekt worden. Zeker in het geval van een naturapolis is dit van belang.

afscheidsbijeenkomst-organiseren-hoppe-schiedam-verzekeringen

Kosten van een eenvoudige uitvaart

Iedere uitvaart is ‘maatwerk’ en daarom zijn er oneindig veel verschillen. Zo kan een kleine uitvaart zowel eenvoudig als luxe zijn, en dat geldt ook andersom. Een voorbeeld; een grootvader overleed in een verpleeghuis in Schiedam. De familie liet hem overbrengen naar het pand van Matrice. De familie was zo klein dat er geen rouwkaarten werden verstuurd en ze wilden graag koffie en gebak, omdat hij dit altijd zo lekker vond. In de rouwkamer van ons pand hebben ze bij zijn populierenhouten kist met een bloemstuk vol kleur koffie en gebak genuttigd, omdat hij hier altijd zo van hield. Vervolgens hebben ze hem begeleid naar het crematorium waar ze bij de deur afscheid van hen namen. Het was fijn voor hen dat de rekening nog ruim onder de €5000,- uitkwam.

 

afscheidsbijeenkomst-organiseren-hoppe-schiedam-eenvoudig

Kosten van een uitgebreide uitvaart

Een voorbeeld van een uitvaart waar de familie graag veel tijd reserveerde om uitgebreid afscheid te kunnen nemen met alle bekenden is die van een mevrouw die plotseling overleed, nog geen 60 jaar oud. Haar kinderen, kleinkinderen en overige familie besloten om zowel rouwkaarten te versturen als een rouwadvertentie te plaatsen. Ze werd overgebracht naar Matrice en het gezin kwam hier twee keer op bezoek, waarvan eenmaal met een groep vrienden. Ze reserveerden de aula en koffiekamer royaal voor de dag van de uitvaart, zodat ze alle tijd konden nemen die ze nodig hadden voor het afscheid. Omdat er veel mensen langskwamen en ze graag gastvrij wilden zijn naar hen toe, begrepen ze dat de kosten voor de consumpties aan de hoge kant zouden zijn. Dat de kosten voor deze uitvaart in Schiedam net iets meer dan €10.000,- bedroegen, hadden ze eigenlijk wel verwacht.
Meer weten? Bel of mail ons gerust
afscheidsbijeenkomst-organiseren-hoppe-schiedam-uitgebreid
vw-busje2

In de moeilijke tijd zo kort na het overlijden van mijn moeder was de begeleiding en de ceremonie een regelrechte verademing en ontzorging van de bovenste plank. Iedereen kijkt terug op een zeer persoonlijk en vooral waardig afscheid welk geheel v… Rik de Haas

Contact opnemen?

Neem gerust contact met ons op als je vragen of extra informatie nodig hebt. Wij staan 24/7 voor je klaar en zijn altijd telefonisch bereikbaar. Daarnaast is het ook mogelijk om het contactformulier te gebruiken. Ons streven is om op de vragen via het contactformulier binnen één werkdag te beantwoorden.

010 – 273 24 24(24/7 bereikbaar)
info@matrice.nl
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.