Ga naar de inhoud
010 - 273 24 24(24/7 bereikbaar)
Uitvaart melden
begrafenis-organiseren-in-vlaardingen-header

Begrafenis organiseren Vlaardingen

Begrafenis organiseren Vlaardingen

Een begrafenis organiseren in Vlaardingen is altijd een lastige klus. Uiteraard spelen er bij iedereen veel emoties, maar het voelt alsof er geen tijd is om daar iets mee te doen. Er moet namelijk veel geregeld worden. U gunt de overledene een mooi en waardig afscheid, maar u twijfelt over hoe u dit precies kunt invullen. Dat probleem speelt vaak helemaal als het overlijden onverwachts kwam. Toch is het altijd mogelijk om een prachtige begrafenis te organiseren, waar iedereen met een goed gevoel op terugkijkt. Kortom, een begrafenis organiseren in Vlaardingen is een uitdaging, maar er zijn veel mogelijkheden. Wilt u graag een eenvoudige en sobere begrafenis, of bent u op zoek naar een luxe uitstraling en veel aankleding? Wilt u veel zelf doen of vindt u het fijn als wij u zo veel mogelijk werk uit handen nemen? Hoeveel mensen wilt u uitnodigen en wie moet er een rol krijgen? Ook de keuze voor de kist, het vervoer, dragers voor de kist en het vastleggen van de dag door bijvoorbeeld een fotograaf zijn factoren waaraan gedacht moet worden bij het organiseren van een begrafenis in Vlaardingen. Samen met u gaan we op zoek naar een uitvaart die bij de overledene past. Ongeacht wat uw budget is, zetten we kwaliteit neer, en zorgen we ervoor dat iedereen afscheid kan nemen zoals hij of zij dat wenst.
Group 53

Uitgebreide uitvaart

Een voorbeeld van een uitvaart waar de familie graag veel tijd reserveerde om uitgebreid afscheid te kunnen nemen met alle bekenden is die van een mevrouw die plotseling overleed, nog geen 60 jaar oud. Haar kinderen, kleinkinderen en overige familie besloten om zowel rouwkaarten te versturen als een rouwadvertentie te plaatsen. Ze werd overgebracht naar Matrice en het gezin kwam hier twee keer op bezoek, waarvan eenmaal met een groep vrienden. Ze reserveerden de aula en koffiekamer royaal voor de dag van de uitvaart, zodat ze alle tijd konden nemen die ze nodig hadden voor het afscheid. Omdat er veel mensen langskwamen en ze graag gastvrij wilden zijn naar hen toe, begrepen ze dat de kosten voor de consumpties aan de hoge kant zouden zijn.

begrafenis-organiseren-vlaardingen-uitgebreid

Eenvoudige uitvaart

Iedere uitvaart is ‘maatwerk’ en daarom zijn er oneindig veel verschillen. Zo kan een kleine uitvaart zowel eenvoudig als luxe zijn, en dat geldt ook andersom. Een voorbeeld; een grootvader overleed in een verpleeghuis in Schiedam. De familie liet hem overbrengen naar het pand van Matrice. De familie was zo klein dat er geen rouwkaarten werden verstuurd en ze wilden graag koffie en gebak, omdat hij dit altijd zo lekker vond. In de rouwkamer van ons pand hebben ze bij zijn populierenhouten kist met een bloemstuk vol kleur koffie en gebak genuttigd, omdat hij hier altijd zo van hield. Vervolgens hebben ze hem begeleid naar het crematorium waar ze bij de deur afscheid van hen namen.

 

begrafenis-organiseren-vlaardingen-eenvoudig

Uitvaartverzekeringen

Ongeacht de uitvaartpolis kunt u altijd terecht bij Matrice. Wij zijn niet gebonden aan enige verzekeringsmaatschappij. Wel is het belangrijk om aan de uitvaartverzekeraar te vragen welke kosten voor de uitvaart in Vlaardingen wel of niet gedekt worden. Zeker in het geval van een naturapolis is dit van belang.

Uitvaart organiseren Vlaardingen
begrafenis-organiseren-vlaardingen-verzekeringen
vw-busje2

In de moeilijke tijd zo kort na het overlijden van mijn moeder was de begeleiding en de ceremonie een regelrechte verademing en ontzorging van de bovenste plank. Iedereen kijkt terug op een zeer persoonlijk en vooral waardig afscheid welk geheel v… Rik de Haas

Contact opnemen?

Neem gerust contact met ons op als je vragen of extra informatie nodig hebt. Wij staan 24/7 voor je klaar en zijn altijd telefonisch bereikbaar. Daarnaast is het ook mogelijk om het contactformulier te gebruiken. Ons streven is om op de vragen via het contactformulier binnen één werkdag te beantwoorden.

010 – 273 24 24(24/7 bereikbaar)
info@matrice.nl
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.