Ga naar de inhoud
010 - 273 24 24(24/7 bereikbaar)
Uitvaart melden
afscheidsbijeenkomst-delta-hotel-vlaardingen

Uitvaart organiseren in Kralingen

Uitvaart organiseren in Kralingen

Bij het overlijden van een geliefde kan het soms voelen alsof alle grond onder uw voeten wegzakt. Het is dus des te vervelender dat er kort na een sterfgeval veel zaken op u af komen, met name voor het organiseren van de uitvaart. Bij een uitvaart organiseren in Kralingen komt veel kijken. Vaak kiezen mensen daarom voor de uitvaartbegeleiding van Matrice. Met de hulp van Matrice wordt een uitvaart organiseren in Kralingen namelijk een stuk overzichtelijker, en kunt u er zeker van zijn dat er niets wordt vergeten. De uitvaartbegeleidsters van Matrice hebben allemaal veel ervaring in het vak, en zijn dus zeer bedreven in het organiseren van uitvaarten in alle soorten en maten. Wilt u een sobere herdenkingsbijeenkomst in besloten kring, of juist een groots opgezette uitvaart waar juist het leven van de overledene wordt gevierd? Wij denken graag met u mee, en zorgen ervoor dat het eindresultaat zo veel mogelijk naar uw wensen vorm krijgt. Een prachtige uitvaart organiseren in Kralingen is namelijk heel goed mogelijk, als u maar weet waar u moet zijn. Als u kiest voor de uitvaartbegeleiding van Matrice weet u zeker dat de uitvaart een succes wordt. Samen met u besteden we aandacht aan alle aspecten van de uitvaart, en stemmen we tot in de puntjes af hoe het gaat gebeuren. Precies zoals de overledene het had gewild. Bij ons staat kwaliteit centraal: voor de perfecte uitvaart is er immers geen herkansing mogelijk. Op deze manier kunnen we garanderen dat uw geliefde, vriend of familielid een waardig en passend afscheid krijgt, waar iedere aanwezige met een goed gevoel op terug kan kijken.

Group 53

Uitvaartverzekeringen

Ongeacht de uitvaartpolis kunt u altijd terecht bij Matrice. Wij zijn niet gebonden aan enige verzekeringsmaatschappij. Wel is het belangrijk om aan de uitvaartverzekeraar te vragen welke kosten voor een uitvaart wel of niet gedekt worden. Zeker in het geval van een naturapolis is dit van belang.
afscheidsbijeenkomst-organiseren-delta-hotel-vlaardingen-verzekeringen

Eenvoudige uitvaart

Iedere uitvaart is ‘maatwerk’ en daarom zijn er oneindig veel verschillen. Zo kan een kleine uitvaart zowel eenvoudig als luxe zijn, en dat geldt ook andersom. Een voorbeeld; een grootvader overleed in een verpleeghuis in Schiedam. De familie liet hem overbrengen naar het pand van Matrice. De familie was zo klein dat er geen rouwkaarten werden verstuurd en ze wilden graag koffie en gebak, omdat hij dit altijd zo lekker vond. In de rouwkamer van ons pand hebben ze bij zijn populierenhouten kist met een bloemstuk vol kleur koffie en gebak genuttigd, omdat hij hier altijd zo van hield. Vervolgens hebben ze hem begeleid naar het crematorium waar ze bij de deur afscheid van hen namen.

afscheidsbijeenkomst-organiseren-delta-hotel-vlaardingen-eenvoudig

Uitgebreide uitvaart

Een voorbeeld van een uitvaart waar de familie graag veel tijd reserveerde om uitgebreid afscheid te kunnen nemen met alle bekenden is die van een mevrouw die plotseling overleed, nog geen 60 jaar oud. Haar kinderen, kleinkinderen en overige familie besloten om zowel rouwkaarten te versturen als een rouwadvertentie te plaatsen. Ze werd overgebracht naar Matrice en het gezin kwam hier twee keer op bezoek, waarvan eenmaal met een groep vrienden. Ze reserveerden de aula en koffiekamer royaal voor de dag van de uitvaart, zodat ze alle tijd konden nemen die ze nodig hadden voor het afscheid. Omdat er veel mensen langskwamen en ze graag gastvrij wilden zijn naar hen toe, begrepen ze dat de kosten voor de consumpties aan de hoge kant zouden zijn.

Afscheidsbijeenkomst organiseren bij Delta Hotel Vlaardingen
afscheidsbijeenkomst-organiseren-delta-hotel-vlaardingen-uitgebreid
vw-busje2

In de moeilijke tijd zo kort na het overlijden van mijn moeder was de begeleiding en de ceremonie een regelrechte verademing en ontzorging van de bovenste plank. Iedereen kijkt terug op een zeer persoonlijk en vooral waardig afscheid welk geheel v… Rik de Haas

Contact opnemen?

Neem gerust contact met ons op als je vragen of extra informatie nodig hebt. Wij staan 24/7 voor je klaar en zijn altijd telefonisch bereikbaar. Daarnaast is het ook mogelijk om het contactformulier te gebruiken. Ons streven is om op de vragen via het contactformulier binnen één werkdag te beantwoorden.

010 – 273 24 24(24/7 bereikbaar)
info@matrice.nl
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.