Ga naar de inhoud
010 - 273 24 24(24/7 bereikbaar)
Uitvaart melden
afscheidsbijeenkomst-delta-hotel-vlaardingen

Uitvaart in de Laurenskerk Rotterdam

Uitvaart Laurenskerk Rotterdam

De Laurenskerk in Rotterdam is een bijzondere locatie voor een uitvaart. Bent u een dierbare verloren of aan het oriënteren naar de mogelijkheden omtrent het organiseren van een uitvaart? Matrice kan u daarbij helpen. Een passende locatie is een belangrijk onderdeel van een waardig afscheid. Wij begrijpen dat als geen ander. Een goede uitvaart is een belangrijk begin in het proces van rouw. Bij ons staat kwaliteit en aandacht voor de nabestaanden voorop. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor het organiseren van een uitvaart bij de Laurenskerk in Rotterdam.

Mogelijkheden voor een uitvaart bij Laurenskerk Rotterdam

Het van oorsprong middeleeuwse gebouw refereert aan de tijd dat Rotterdam nog ommuurd was en waterwegen de belangrijkste handelsroute. De Laurenskerk was indertijd letterlijk en figuurlijk het centrum van de stad en er vonden zeer afwisselende activiteiten plaats onder het gigantische dak. Dit monument ademt sfeer, karakter en klasse en biedt een prachtige ambiance voor een uitvaartdienst. De Laurenskerk is beschikbaar voor zowel kerkelijke, als niet-kerkelijke rouwdiensten. De historische setting met kroonluchters, imposante orgels, fraai uitgelichte kapellen en museale inrichting bieden een bijzonder decor voor een bijzondere dag. De ruimte is naar wens in te delen en beschikt over technische mogelijkheden. Bovendien is er naast de dienst in de kerk ook ruimte voor een condoleance, diner of combinatie daarvan. De Laurenskerk biedt de mogelijkheid voor catering, van eenvoudig tot uiterst luxueus. Er zijn opstellingen mogelijk voor evenementen van 100 tot wel 1500 gasten.

Uitvaart organiseren in de Laurenskerk met Matrice

Met 23 jaar ervaring kennen wij de locaties in de wijde omgeving en weten wat er geregeld moet worden. We kunnen u ondersteunen in het organiseren van de uitvaart, op een manier dat u prettig vindt. We denken met u mee, staan u bij in het regelen van de uitvaart en tegelijkertijd begrijpen we de emoties die er kunnen spelen tijdens deze periode. Ons doel is dat u, uw familie en uw vrienden terugkijken op een passend, mooi en waardig afscheid. Dat het precies zo is verlopen als dat u voor ogen had. Matrice is er voor u. Wij kunnen u ondersteunen bij het organiseren van een uitvaart in de Laurenskerk in Rotterdam. Voor een afspraak, advies of informatie kunt u ons altijd bereiken. Telefonisch kan dat 24 uur per dag via 010 273 2424 of u kunt een email sturen naar info@matrice.nl.
Group 53

Uitvaartverzekeringen

Ongeacht de uitvaartpolis kunt u altijd terecht bij Matrice. Wij zijn niet gebonden aan enige verzekeringsmaatschappij. Wel is het belangrijk om aan de uitvaartverzekeraar te vragen welke kosten voor een uitvaart wel of niet gedekt worden. Zeker in het geval van een naturapolis is dit van belang.
afscheidsbijeenkomst-organiseren-delta-hotel-vlaardingen-verzekeringen

Eenvoudige uitvaart

Iedere uitvaart is ‘maatwerk’ en daarom zijn er oneindig veel verschillen. Zo kan een kleine uitvaart zowel eenvoudig als luxe zijn, en dat geldt ook andersom. Een voorbeeld; een grootvader overleed in een verpleeghuis in Schiedam. De familie liet hem overbrengen naar het pand van Matrice. De familie was zo klein dat er geen rouwkaarten werden verstuurd en ze wilden graag koffie en gebak, omdat hij dit altijd zo lekker vond. In de rouwkamer van ons pand hebben ze bij zijn populierenhouten kist met een bloemstuk vol kleur koffie en gebak genuttigd, omdat hij hier altijd zo van hield. Vervolgens hebben ze hem begeleid naar het crematorium waar ze bij de deur afscheid van hen namen.

afscheidsbijeenkomst-organiseren-delta-hotel-vlaardingen-eenvoudig

Uitgebreide uitvaart

Een voorbeeld van een uitvaart waar de familie graag veel tijd reserveerde om uitgebreid afscheid te kunnen nemen met alle bekenden is die van een mevrouw die plotseling overleed, nog geen 60 jaar oud. Haar kinderen, kleinkinderen en overige familie besloten om zowel rouwkaarten te versturen als een rouwadvertentie te plaatsen. Ze werd overgebracht naar Matrice en het gezin kwam hier twee keer op bezoek, waarvan eenmaal met een groep vrienden. Ze reserveerden de aula en koffiekamer royaal voor de dag van de uitvaart, zodat ze alle tijd konden nemen die ze nodig hadden voor het afscheid. Omdat er veel mensen langskwamen en ze graag gastvrij wilden zijn naar hen toe, begrepen ze dat de kosten voor de consumpties aan de hoge kant zouden zijn.

Afscheidsbijeenkomst organiseren bij Delta Hotel Vlaardingen
afscheidsbijeenkomst-organiseren-delta-hotel-vlaardingen-uitgebreid
vw-busje2

In de moeilijke tijd zo kort na het overlijden van mijn moeder was de begeleiding en de ceremonie een regelrechte verademing en ontzorging van de bovenste plank. Iedereen kijkt terug op een zeer persoonlijk en vooral waardig afscheid welk geheel v… Rik de Haas

Contact opnemen?

Neem gerust contact met ons op als je vragen of extra informatie nodig hebt. Wij staan 24/7 voor je klaar en zijn altijd telefonisch bereikbaar. Daarnaast is het ook mogelijk om het contactformulier te gebruiken. Ons streven is om op de vragen via het contactformulier binnen één werkdag te beantwoorden.

010 – 273 24 24(24/7 bereikbaar)
info@matrice.nl
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.