Ga naar de inhoud
010 - 273 24 24(24/7 bereikbaar)
Uitvaart melden
afscheidsbijeenkomst-delta-hotel-vlaardingen

Uitvaart crematorium en begraafplaats Beukenhof Schiedam

Uitvaart crematorium en begraafplaats Beukenhof Schiedam

Midden in een bosrijke en rustige omgeving, maar wel centraal in Schiedam, ligt crematorium en begraafplaats Beukenhof. Een prettige omgeving is één van de belangrijkste elementen van een afscheid. Een uitvaart die klopt en die bij u en de overledene past is zo ongelooflijk belangrijk. Het is belangrijk als goede start van het rouwproces, en belangrijk om verder te kunnen met het leven. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor het organiseren van een uitvaart bij crematorium en begraafplaats Beukenhof in Schiedam.

Mogelijkheden voor een uitvaart bij Beukenhof Schiedam

Crematorium en begraafplaats Beukenhof biedt diverse mogelijkheden omtrent een crematie of een begrafenis. De aula is ruim en sfeervol ingericht voor het laatste afscheid van uw dierbare in aanwezigheid van familie, vrienden en andere naasten, met een capaciteit van 140 persoon. Er is daarnaast ook een condoleanceruimte om voorafgaand met de familie te zijn of na afloop van de uitvaart na te praten met aanwezigen. Hierbij kunt u gebruikmaken van diverse cateringarrangementen op deze locatie. Bovendien is er opbaarkamer waar uw dierbare voorafgaand aan de uitvaart kan worden opgebaard.

Uitvaart bij Beukenhof organiseren met Matrice

We snappen de emoties die er kunnen spelen, zoals verdriet, chaos, boosheid en paniek. Geen mens is hetzelfde, geen budget is hetzelfde en geen uitvaart hoeft hetzelfde te zijn. Het team van Matrice ondersteunt u graag bij het afscheid nemen van uw dierbare en is elk moment van de dag en nacht bereikbaar. Bij ons staat het belang van de familie en vrienden voorop en het is voor ons belangrijk om samen met u te zoeken naar een passende invulling, passend bij u en uw budget. De kwaliteit van onze dienstverlening heeft de hoogste prioriteit, hoe groot of klein een uitvaart ook is. Van Matrice mag u expertise verwachten en een heldere prijsstelling zal er altijd zijn.

Geschikte locatie voor een uitvaart in Schiedam vinden?

Wij kennen de locaties in de wijde omgeving en weten wat er geregeld moet worden. We kunnen u helpen bij het opstellen van de rouwkaarten, advies geven en helpen bij het opstellen van het draaiboek van de dag, en zorgen dat alle betrokken partijen hierin goed op de hoogte zijn. In het gehele proces bepaalt u in feite zelf ons handelen. Als u zelf graag het meeste regelt, kunnen we u ondersteunen, eventueel bijsturen en staan we als samenwerkingspartner naast u. Ons doel is dat u, uw familie en vrienden na afloop merken en voelen dat de uitvaart precies zo is verlopen als dat u voor ogen had. Matrice is er voor u. Wij kunnen u ondersteunen bij het organiseren van een uitvaart bij crematorium en begraafplaats Beukenhof in Schiedam. Voor een afspraak, advies of informatie kunt u ons altijd bereiken. Telefonisch kan dat 24 uur per dag via 010 273 2424 of u kunt een email sturen naar info@matrice.nl.

 

Group 53

Uitvaartverzekeringen

Ongeacht de uitvaartpolis kunt u altijd terecht bij Matrice. Wij zijn niet gebonden aan enige verzekeringsmaatschappij. Wel is het belangrijk om aan de uitvaartverzekeraar te vragen welke kosten voor een uitvaart wel of niet gedekt worden. Zeker in het geval van een naturapolis is dit van belang.
afscheidsbijeenkomst-organiseren-delta-hotel-vlaardingen-verzekeringen

Eenvoudige uitvaart

Iedere uitvaart is ‘maatwerk’ en daarom zijn er oneindig veel verschillen. Zo kan een kleine uitvaart zowel eenvoudig als luxe zijn, en dat geldt ook andersom. Een voorbeeld; een grootvader overleed in een verpleeghuis in Schiedam. De familie liet hem overbrengen naar het pand van Matrice. De familie was zo klein dat er geen rouwkaarten werden verstuurd en ze wilden graag koffie en gebak, omdat hij dit altijd zo lekker vond. In de rouwkamer van ons pand hebben ze bij zijn populierenhouten kist met een bloemstuk vol kleur koffie en gebak genuttigd, omdat hij hier altijd zo van hield. Vervolgens hebben ze hem begeleid naar het crematorium waar ze bij de deur afscheid van hen namen.

afscheidsbijeenkomst-organiseren-delta-hotel-vlaardingen-eenvoudig

Uitgebreide uitvaart

Een voorbeeld van een uitvaart waar de familie graag veel tijd reserveerde om uitgebreid afscheid te kunnen nemen met alle bekenden is die van een mevrouw die plotseling overleed, nog geen 60 jaar oud. Haar kinderen, kleinkinderen en overige familie besloten om zowel rouwkaarten te versturen als een rouwadvertentie te plaatsen. Ze werd overgebracht naar Matrice en het gezin kwam hier twee keer op bezoek, waarvan eenmaal met een groep vrienden. Ze reserveerden de aula en koffiekamer royaal voor de dag van de uitvaart, zodat ze alle tijd konden nemen die ze nodig hadden voor het afscheid. Omdat er veel mensen langskwamen en ze graag gastvrij wilden zijn naar hen toe, begrepen ze dat de kosten voor de consumpties aan de hoge kant zouden zijn.

Afscheidsbijeenkomst organiseren bij Delta Hotel Vlaardingen
afscheidsbijeenkomst-organiseren-delta-hotel-vlaardingen-uitgebreid
vw-busje2

In de moeilijke tijd zo kort na het overlijden van mijn moeder was de begeleiding en de ceremonie een regelrechte verademing en ontzorging van de bovenste plank. Iedereen kijkt terug op een zeer persoonlijk en vooral waardig afscheid welk geheel v… Rik de Haas

Contact opnemen?

Neem gerust contact met ons op als je vragen of extra informatie nodig hebt. Wij staan 24/7 voor je klaar en zijn altijd telefonisch bereikbaar. Daarnaast is het ook mogelijk om het contactformulier te gebruiken. Ons streven is om op de vragen via het contactformulier binnen één werkdag te beantwoorden.

010 – 273 24 24(24/7 bereikbaar)
info@matrice.nl
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.