Ga naar de inhoud
010 - 273 24 24(24/7 bereikbaar)
Uitvaart melden
afscheidsbijeenkomst-delta-hotel-vlaardingen

Uitvaart begraafplaats Dorpskerk Schiedam

Uitvaart begraafplaats Dorpskerk Schiedam

Bent u een dierbare verloren of om een andere reden benieuwd naar de mogelijkheden voor het organiseren van een begrafenis bij de begraafplaats bij de Dorpskerk in Schiedam? Matrice kan u daarbij helpen. De juiste locatie vinden is één van de belangrijkste onderdelen voor het afscheid van uw dierbare. Wij begrijpen dat een uitvaart die klopt en past bij de overledene en nabestaanden zo ongelooflijk belangrijk is. Een goede uitvaart is een belangrijk begin in het proces van rouw. Bij ons staat kwaliteit en aandacht voor de nabestaanden voorop. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor het organiseren van een uitvaart bij de begraafplaats bij de Dorpskerk in Schiedam.

Mogelijkheden voor een uitvaart in de Dorpskerk Schiedam

Deze Nederlands Hervormde Dorpskerk bevindt zich in Schiedam-Noord, in het voormalige dorp Kethel. Het kerkgebouw dateert uit 1630 en is nu onderdeel van één Protestantse Gemeente, wat bestaat uit de samenkomst van een Hervormde en Gereformeerde gemeente. In het pittoreske kerkje is plaats voor 250 – 300 personen. U kunt de kerk huren voor de rouwdienst van uw dierbare en het is mogelijk om de predikant de dienst te laten begeleiden. Naast de kerk ligt een eigen begraafplaats en vlakbij zijn er twee bijgebouwen: het oude Schepphuis en het nieuwe Terpzicht. Het Schepphuis is een voormalig parochieschool, waar grote zalen beschikbaar zijn voor condoleances. De ruimtes in het nieuwe gemeentecentrum Terpzicht zijn wat kleiner. De locatie biedt vele mogelijkheden en kunnen worden afgestemd op uw wensen.

Uitvaart bij de Dorpskerk organiseren met Matrice

Met 23 jaar ervaring kennen wij de locaties in de wijde omgeving en weten wat er geregeld moet worden. We kunnen u ondersteunen in het organiseren van de uitvaart, op een manier dat u prettig vindt. We denken met u mee, staan u bij in het daadwerkelijk regelen van de uitvaart en tegelijkertijd begrijpen we de emoties die er kunnen spelen tijdens deze periode. Ons doel is dat u, uw familie en vrienden na afloop merken en voelen dat de uitvaart precies zo is verlopen als dat u voor ogen had. Matrice is er voor u. Wij kunnen u ondersteunen bij het organiseren van een uitvaart bij de begraafplaats bij de Dorpskerk in Schiedam. Voor een afspraak, advies of informatie kunt u ons altijd bereiken. Telefonisch kan dat 24 uur per dag via 010 273 2424 of u kunt een email sturen naar info@matrice.nl.
Group 53

Uitvaartverzekeringen

Ongeacht de uitvaartpolis kunt u altijd terecht bij Matrice. Wij zijn niet gebonden aan enige verzekeringsmaatschappij. Wel is het belangrijk om aan de uitvaartverzekeraar te vragen welke kosten voor een uitvaart wel of niet gedekt worden. Zeker in het geval van een naturapolis is dit van belang.
afscheidsbijeenkomst-organiseren-delta-hotel-vlaardingen-verzekeringen

Eenvoudige uitvaart

Iedere uitvaart is ‘maatwerk’ en daarom zijn er oneindig veel verschillen. Zo kan een kleine uitvaart zowel eenvoudig als luxe zijn, en dat geldt ook andersom. Een voorbeeld; een grootvader overleed in een verpleeghuis in Schiedam. De familie liet hem overbrengen naar het pand van Matrice. De familie was zo klein dat er geen rouwkaarten werden verstuurd en ze wilden graag koffie en gebak, omdat hij dit altijd zo lekker vond. In de rouwkamer van ons pand hebben ze bij zijn populierenhouten kist met een bloemstuk vol kleur koffie en gebak genuttigd, omdat hij hier altijd zo van hield. Vervolgens hebben ze hem begeleid naar het crematorium waar ze bij de deur afscheid van hen namen.

afscheidsbijeenkomst-organiseren-delta-hotel-vlaardingen-eenvoudig

Uitgebreide uitvaart

Een voorbeeld van een uitvaart waar de familie graag veel tijd reserveerde om uitgebreid afscheid te kunnen nemen met alle bekenden is die van een mevrouw die plotseling overleed, nog geen 60 jaar oud. Haar kinderen, kleinkinderen en overige familie besloten om zowel rouwkaarten te versturen als een rouwadvertentie te plaatsen. Ze werd overgebracht naar Matrice en het gezin kwam hier twee keer op bezoek, waarvan eenmaal met een groep vrienden. Ze reserveerden de aula en koffiekamer royaal voor de dag van de uitvaart, zodat ze alle tijd konden nemen die ze nodig hadden voor het afscheid. Omdat er veel mensen langskwamen en ze graag gastvrij wilden zijn naar hen toe, begrepen ze dat de kosten voor de consumpties aan de hoge kant zouden zijn.

Afscheidsbijeenkomst organiseren bij Delta Hotel Vlaardingen
afscheidsbijeenkomst-organiseren-delta-hotel-vlaardingen-uitgebreid
vw-busje2

In de moeilijke tijd zo kort na het overlijden van mijn moeder was de begeleiding en de ceremonie een regelrechte verademing en ontzorging van de bovenste plank. Iedereen kijkt terug op een zeer persoonlijk en vooral waardig afscheid welk geheel v… Rik de Haas

Contact opnemen?

Neem gerust contact met ons op als je vragen of extra informatie nodig hebt. Wij staan 24/7 voor je klaar en zijn altijd telefonisch bereikbaar. Daarnaast is het ook mogelijk om het contactformulier te gebruiken. Ons streven is om op de vragen via het contactformulier binnen één werkdag te beantwoorden.

010 – 273 24 24(24/7 bereikbaar)
info@matrice.nl
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.